Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
máte někdo zkušenostu s tímto hrnečkem? Děkuji za odpovědi…
@Lenka001 myslíte ten 360? my ho máme a jsme spokojeni, jen když se ten silikon časem opotřebuje, jak se do něj kouše (nebo když se z něj pije hustší pití - mléko, mlíčko s kaší apod.) tak už netěsní, ale lze zakoupit na mmb nový, 2 ks za cca 45,– Kč
jj přesně ten
syn mi chce pořád pít z hrnečku,ale hrozně cvrndá
to jsem ráda,za kladnou zkušenost
děkuji
Taky ho mame, malymu se z nej pije dobre
Ale on nema problem ani s pitkem nebo s brckem, stridame to ![]()
kupovala jsem ho pro dceru v roce a pila z něj hrozně dlouho, pro syna koupim určitě zas
u nás zatím úspěch neměl, podezírám Anežku, že když se s tím nemůže pořádně zlít, tak ji to nebaví a nepije z toho
Má problém s normálníma pítkama (už jsme vyzkoušeli všechny možné druhy, i brčka), tak jsem myslela, že tohle vezme na milost, a nevzala, jenom to ocucává, ale nenasaje skoro nic ![]()
já bych zase potřebovala, aby už elis pila z normálního, kdyby šla náhodou do školky, ona se napít umí, ale prostě nechce, chce jen ten svůj
Taky jsem ho koupila, tak jsem na něj zvědavá, jak to dcerce z něj půjde ![]()
Dá se hrneček koupit někde v kamenném obchodě,nebo jen na netu?
Já ho mám z dětského ráje ve Vysočanech v Ph (mají i eshop). Mají tam nějaké výhodné sady dvou hrnků. Buď velikosti 210 a 250ml, nebo 250 a 350ml za 245Kč. ![]()
Holky prosím vás, a ten hrníček dá se použít i třeba na cesty??
A musí z něj dítko sát, a nebo to samovolně teče jako v normálním hrnku??
Díky ![]()
Musí sát, samo neteče. Nechápu jaký je rozdíl v hrnečku na cesty a na doma, používáme ho všude… ![]()
Na cesty se pouzit urcite da, dite musi sat, jinak nepotece.
@Etcetera78
Anežka je prostě osobnost ![]()
Ad hrneček u nás OK, ale musíš si dávat pozor, nechala jsem ho v držáku na kočárku na sluníčku a pak nám nedrželo víčko, tak doporučuji skládat membránu podle návodu, bo já zásadně návody nečtu tááákže jsem měla potíže se skládáním, špatně nasazená membrána, ale nový vyreklamovaný hrneček skládám dle návodu a naprostá spokojenost, jen naše dítko má každý den na jinou nádobu(brčko, pítko, hrneček)¨
dítko sát musí jo a pokud s ním hodí o zem tak udělá loužičku ![]()
Příspěvek upraven 19.08.12 v 10:08