Od kdy učící hrneček na pití?

232
8.6.12 11:54

od kdy učící hrneček na pití?

Ahoj,myslím že název diskuse vypovídá o všem.Od kdy?Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1863
8.6.12 11:56

ahoj, já dala hned v pěti měs takto první čajík, abych nemusela dávat čaj ve flašce…a naučila se brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
8.6.12 11:56

Tak já ho zkoušela dávat někdy kolem toho 6 nebo 7 měsíce.Ale na ten správný jsme káply až někdy kolem 9.měsíce a to už z něj pila hezky sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.6.12 12:01

Já ho zkoušela dát cca. od 5 měsíce ale napila se z něj pořádně až asi po 2 měsících (přesně včera :mrgreen: ).. Zabrala jablečná šťáva od Babylove.. Pije z něj sama, takže je to asi individuální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.6.12 12:03

@michaela1808 @MarkyM @gabriela82 8o 8o 8o já to chci zkusit,a to je jí rok :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.6.12 12:06

Ta moje je kojená, tak myslím, že je zbytečný jí cpát flašku s dudlíkem.. Podle doktorky vlastně ani pít nepotřebuje, ale vzhledem k tomu, že je někdy náročný prcky naučit později pít, trénujem už teď.. Úplně nejraději pije z normálního hrnku (samozřejmě za mojí vydatné asistence :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
8.6.12 12:07

My pijeme z hrníčku nějak od 8 měsíce :) jen to zkus a uvidíš ;) malá si na to zvykla celkem rychle, i když ze začátku to bylo trochu krušné :D předtím jsme dávaly čajík normálně z flašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.6.12 12:12

Zkoušíme od 5,5 měsíce a občas se povede a občas ne.
@mamaterka neboj, nic jsi nepropásla. Kamarádčině dětem je skoro 1,5 roku a mají jedině flašku, když viděla moje dítě s učícím hrnkem, dívala se na mě jak na tyrana…

• Citovat
  • Upravit
7397
8.6.12 12:15

Ahoj,já jsem kojila a hrneček dostala malá v 6 měs,když jsem začala s příkrmy,nechtěla jsem ji už učit na flašku,pochopila hned,jen ze začátku to z pusy vypouštěla koutkem ven,než pochopila,že se to pije a není to pití na hraní :mrgreen: máme parádní hrnek z dm a teď z něj pije i UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
8.6.12 12:17

@Billi ještě s flaškou jo?V roce a půl naše už pila krásně z normálního hrnečeku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.6.12 12:23

@MarkyM jo, mají obyč láhev s dudlem, a když jsem pro svého prďolu vytáhla učící hrnek, tak měla ještě řeči, že je malej…

• Citovat
  • Upravit
251
8.6.12 12:29

Tak já zkoušela dvojčátkům hrníček zhruba v 9 měsících a bohužel jsem u nich nepochodila, bouchli s hrníčkem o zem a vůbec je nezajímal 8o . Zhruba ve 14 měsících začali krásně pít z flašky např. od Jupíka. Na tom Jupíku jsou různý barevný obrázky, tak je to asi zaujalo a bez problému pili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.6.12 12:35

Příspěvek upraven 02.05.16 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
8.6.12 12:36

U obou dětí cca od 5 měsíců. První syn z hrnku pil moje odstříkané mléko, když jsem nebyla doma, druhý syn z hrnku zapíjí svoje příkrmy. Pochopily to hned.

• Citovat
  • Upravit
alli_li
8.6.12 12:39

A jakej konkretne jste pouzivali hrnicek?:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí

Poradna o autosedačkách