Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mám doma láhev z DM s brčkem, ale nejsem s ní spokojená. A tak prosím o radu a zkušenosti.
a kterou z DM máš? canpol babies a nebo babylove? My máme CP a spokojenost. Teče, když je plná a otevře se neopatrně, tak vystříkne a občas ucmrdne, ale jenom když je plná, protože logicky při zavření něco vlítne do brčka. Jakmile je lahvička zavřená, tak mi neteče. Máme už druhou a v mém okolí jich je taky několik a nikdo si zatím nestěžoval
Já mám tedy taky láhev s brčkem z DM a spokojenost… když se tedy malý snaží, tak dostane vodu i z téhle, ale jemu se to zatím povedlo naprosto ze všeho, včetně lahve s novorozeneckým dudlíkem. Za běžného provozu opravdu neteče.
EDIT: máme tu babylove
@Kemiaa píše:
Mám láhev s brčkem Momma a neteče.
Jé to je taková ta kulatá s neoprénem viď? Tu jednou koupím ![]()
@Kemiaa píše:
Mám láhev s brčkem Momma a neteče.
fakt? Já s ní teda moc spokojená nebyla. Na to jak je to designově vymakané mě to dost zklamalo. Ale já jsem asi nějaká zakletá, protože nám teče úplně všechno ![]()
Jo, to je ona. Akorát jsem ji horkotěžko sháněla, tak abys ji pak jednou sehnala. ![]()
Máme Nuby a neteče, tento:
http://www.baby-eshop.cz/…vacim-brckem
Ale zas se s tím dá dobře „střílet“, jak je to brčko zaklápavací. Takže v inkriminovaném období jsem dovnitř dávala jen vodu, tam nevadilo, když nateče kamkoliv ![]()
Vera111,vítej v klubu.mě taky tečou snad všechny co jsou netekoucí. ![]()
máme avent s brčkem a spokojenost. pak tuším nějaká starší canopol babies a taky netekla ![]()
@Vera111 píše:
fakt? Já s ní teda moc spokojená nebyla. Na to jak je to designově vymakané mě to dost zklamalo. Ale já jsem asi nějaká zakletá, protože nám teče úplně všechno
Mně teče, když ji blbě zašroubuju, že to nesedí v tom závitu, jinak ne.
mame avent a zatim netece, pokud ano, tak jen potahnu, tim udelam asi podtlak a je to zase dobry. on se totiz bavi tim, ze do toho fouka misto aby sal a to to potom tece ![]()
Máme Avent s brčkem a teče jen když spadne z výšky (posune se brčko a netěsní tolik)
DM jsme měly dvě a tekly obě, ať byly zašroubované jak chtěly ![]()
Já mám Babylove. A musím ji mít stále v sáčku, když ji mám v tašce. Přemýšlela jsem nad Nukem s brčkem a Nuby.
Avent máme asi tři nástavce ale s brčkem ani jednu.A ty teda netečou.