Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Bídžej píše:
Tak asi může, ale náš drahý syn je schopen s tím hodit z kočáru na beton a drží toa už s tím takhle hází přes půl roku
těžší mi taky nepřijde, je to celé z plastu. Jen se tam vejde málo tekutiny, max nějakých 250, spíš jen 200. Pro nás to stačí, ale pokud ti pije víc, je to otrava
Tak to by vydrzet mohlo
no, ma ted skoro 300 ml a min jednou denne doplnuju
no uvidim…diky za info ![]()
Prý je dobrá twistshake, ale já mám zatím zkušenost jen s učícim hrnek od TS. Kdyztak kód na slevu na twistshake.com je marketas55 ![]()
@Marketa.S1008 s brckem jsem od Twistshake kupovala pro dceru a tekla snad nejvic ze 4 vyzkousenych lahvi s brckem. Vzdycky uplne mokre veci v tasce a to byla lahev na stojaka… Za me ne… Ale je to skoro rok, treba se zlepsili ![]()
@Kukacka123 ono jsem cetla na netu ze pry zalezi jestli objednavas z ceskych stranek nebo prave z Twistshake.com. Jsou 2 ruzne eshopy/weby.
Na oficiálních zahranicnich nyni udelali verzi stránek v ceskem jazyce.
@Marketa.S1008 píše:
@Kukacka123 ono jsem cetla na netu ze pry zalezi jestli objednavas z ceskych stranek nebo prave z Twistshake.com. Jsou 2 ruzne eshopy/weby.Na oficiálních zahranicnich nyni udelali verzi stránek v ceskem jazyce.
Objednavala jsem z ofiko jejich stranek, zrovna meli i nejaky slevy…
@Kukacka123 aha tak nevim, bud se zmenili nebo jsem mela stesti na dobry kus ![]()
@Marketa.S1008 píše:
@Kukacka123 aha tak nevim, bud se zmenili nebo jsem mela stesti na dobry kus
Nerozumim…vsak tu s brckem jsi jeste nezkousela, ne? To je jedno, jen pisou mou zkusenost ![]()
@Kukacka123 pardon, ja zatim ne, ale brala jsem ji pro segru, pro jeji dite.
@Marketa.S1008 píše:
@Kukacka123 pardon, ja zatim ne, ale brala jsem ji pro segru, pro jeji dite.
Jo takhle…tak jsme narazili asi na spatny kus. Lahve maji ale pekne ![]()
@Kukacka123 jo, to jo, uvidim az budu zkouset ja. Ja mam zatim jen male mimi, takze mi stale jedeme jen ucici hrnekm