Držadla Avent

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
477
4.7.12 08:16

Držadla Avent

Ahojky,
jen se chci informovat než je koupím, jsou držadla na hrnečky Avent šroubovací? Malému je 6 měsíců a neumí pít ze savičky, umí pít z normálního hrnku. Tak jsem myslela, že bych mu sundala to pítko a pil by rovnou z hrnku. :) Nebo jestli máte jiný tip? Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
536
4.7.12 08:23

Ne, drží tam až přišroubováním toho „víčka“ se savičkou/pítkem. Co toto? http://www.mall.cz/…dek-pu-150ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
4.7.12 08:30

Jéééé to by šlo, odšroubuji vršek a malý bude pít, jako veliký´ :-) a držátka jsou od spodu. Supr díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
4.7.12 10:01

No nejak asi nechapu tvuj dotaz… a na co chces teda kupovat lahvicku Avent, kdyz ti maly pije z hrnku? Tak mu dej obycejny hrnecek z domacich potreb s ousky za 30 Kc. Navic tvuj dotaz byl na Avent a odkaz od Strelish na hrnecek Nuk…
Jinak na Avent lahvicce ti ta drzatka nebudou „bez vrsku“ drzet, nejsou sroubovaci a nedrzi od spodu jako ten Nuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
4.7.12 10:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
4.7.12 13:27

Nechci kupovat lahvičku, ale hrneček ;) a chtěla jsem takový, abychom ho mohli vzít ven. Je mi jedno co to bude za značku, napadl mne zrovna Avent, pač vím, že ten se dělá s oušky a hlavně neteče. A v dotazu jsem se ptala i na jiný tip. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
4.7.12 15:51

A tak myslis ten 360 stupnu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
4.7.12 16:53

:-) prostě potřebuji hrneček, aby byl s držadly a aby k němu víčko, abychom ho mohli tahat sebou ven, aby se nevylíval. Ty levné tečou, proto mne napadl Avent, ten netekoucí učící :-)asi ten 360, s ouškama, ale nevěděla jsem jestli, když odšroubuji ten hořejšek, držátka zůstanou na svém místě. Ale jinak mi je, šumák´co to bude za značku. :-) Malý neumí pít z dudlíku ani z pítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
4.7.12 17:47

@GianaS ;) No hura, konecne jsem pochopila o co tady de :lol: My mame teda podobny od Lovi, je super. Tam teda drzi ouska na podobnem principu jako u Aventu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí