Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky, mám takový problém, dnes mě celí den bodá, píchá v klitorisu (cca asi každé 3-10 minut) a jak jen bych to popsala
, no prostě pod tou kůžičkou je ten klitoris takový nateklý
. Je mi to trapné to sem takhle psát ale co…nemáte s tím některá zkušenost? bojím se aby to nebylo něco vážnějšího…stačí mi že ted řeším zdr. problémy s dcerou
![]()
@Sakuram píše:
Ahoj maminky, mám takový problém, dnes mě celí den bodá, píchá v klitorisu (cca asi každé 3-10 minut) a jak jen bych to popsala, no prostě pod tou kůžičkou je ten klitoris takový nateklý
. Je mi to trapné to sem takhle psát ale co…nemáte s tím některá zkušenost? bojím se aby to nebylo něco vážnějšího…stačí mi že ted řeším zdr. problémy s dcerou
![]()
![]()
Možná máš nějaký zánět nebo infekci..
Měla by jsi jít pro jistotu k doktorovi…
Kup si Canestem krém nebo zaváděcí tablety..
Ségra na to taky dost trpí..
Opar jsem dole měla před 4mi měsíci a nedej bože aby to bylo ono…vytrpěla jsem si s tím pořádně..na záchodě při čůrání brečela a normálně řvala.. měla jsem asi 40 puchýřku..nepřála bych to nikomu a to bylo 2 měsíce po porodu
PEKLO radši bych šla 10× znova rodit než tohle
@Sakuram píše:
Opar jsem dole měla před 4mi měsíci a nedej bože aby to bylo ono…vytrpěla jsem si s tím pořádně..na záchodě při čůrání brečela a normálně řvala.. měla jsem asi 40 puchýřku..nepřála bych to nikomu a to bylo 2 měsíce po porodu![]()
![]()
PEKLO radši bych šla 10× znova rodit než tohle
No, to věřim, že to bylo strašný, brr ![]()
Mně tam taky občas takto píchne, popsala bych to spíš jako chvilkovou křeč, když se napnu v břichu tak to je vždy horší, občas se to stane, ale čím to je nevím, vždy to během max hodiny přešlo.
@elnido Já to mám třeba 7-8× po sobě, pak 10 minut klid a zase..je to dost otravný a nepříjemný ![]()
@Sakuram nevím však, jestli mluvime o stejným problému, blbě se to popisuje. Já jsem to nikdy nijak neřešila, nebyl důvod. Jestli tě to takto bolí celej den a bude i zítra tak jdi k doktorce. Bolí tě to na dotek?