Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky, mám takový problém, dnes mě celí den bodá, píchá v klitorisu (cca asi každé 3-10 minut) a jak jen bych to popsala
, no prostě pod tou kůžičkou je ten klitoris takový nateklý
. Je mi to trapné to sem takhle psát ale co…nemáte s tím některá zkušenost? bojím se aby to nebylo něco vážnějšího…stačí mi že ted řeším zdr. problémy s dcerou
![]()
Bud kvasinky nebo i pristydla a zacina zanet, aspon ma osobni zkusenost..
Jak už jsem psala do druhé diskuze, mívám to při zánětu močáku a močových cest nebo při mykoze, rači bych šla k doktorovi, léčba pak trvá dýl ![]()
K doktorce jít? Tam se právě nedostanu..:( nemám hlídání a jsou tam schody
na prd je to
@Sakuram píše:
K doktorce jít? Tam se právě nedostanu..:( nemám hlídání a jsou tam schody![]()
na prd je to
Aha, tak jedině se poradit v lékárně, jinak neporadím ![]()
Uvidí do pondělka jak se to bude vyvíjet
a asi bych to pak musela nějak vymyslet ![]()
@Sakuram píše:
Uvidí do pondělka jak se to bude vyvíjeta asi bych to pak musela nějak vymyslet
To určitě, nenechávala bych to dlouho, pak se s tím můžeš léčit dlouho ![]()
@Sakuram jj, @Jančakecalka ma pravdu - z mocaku zanet ledvin a z kvasinek horor i pro partnera.
Neznám nic horšího než genitální opar se 40ti a více hnisavými puchýři a já je měla snad i v močové trubici..peklo..modlím se jen aby to nebylo ono…ale kdyby to byly kvasinky nebo zánět, tak mě bolí na poklep ledviny, nebo mě pálí čůrání a kvasinky tak to se rovná výtok a svědění ne?
@Sakuram no ten uplny naznak muze byt prave takovy, ale soudim dle sebe… opar jsem nikdy nemela, netusim, jak se rozjizdi. Ledviny me zacaly bolet az po tydnu prechazeni zanetu mocaku. Vytok pri mykoze nemivam, obcas ani svedeni ne. Jen zarudlost a bolestivost na pouhy dotek.
No každý to má jinak
tak uvidíme…v pondělí bych šla k té dr. ale tajně doufám že to přejde ![]()