Menstruace 11 dní

Anonymní
17.10.13 23:47

menstruace 11 dní

Zdravím,
Mám už skoro tři měsíce po porodu. nekojím. první menstruace navázala na šestinedělí. trvala normálně jako před porodem. cca 7 dní. bez obtíží. bez bolestí. druhá přišla tak jako měla, ale trvá už jedenáctý den. podotýkám, že teď už beru HA

• náplasti Evra. myslela jsem, že by se to při HA mělo spíš ustálit a ne rozházet. čím by to mohlo být? máte někdo podobnou zkušenost?
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2557
17.10.13 23:51

S náplastí zkušenost nemám, ale když jsem nasadila HA, měla jsem to cca dva týdny v kuse, pak týden pauzu a pak jsem to zase dostala! Tělo je zblbé. Mně se to potom ustálilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
18.10.13 00:03

Po prvním porodu jsem si nechala napsat HA Exluton (ani nevím, jestli se ještě prodává, je to už skoro 11 let). Menstruaci jsem měla každé dva týdny, třeba slabší, ale měla. HA jsem brát přestala a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.13 07:54
@Anonymní píše:
Zdravím,
Mám už skoro tři měsíce po porodu. nekojím. první menstruace navázala na šestinedělí. trvala normálně jako před porodem. cca 7 dní. bez obtíží. bez bolestí. druhá přišla tak jako měla, ale trvá už jedenáctý den. podotýkám, že teď už beru HA
  • náplasti Evra. myslela jsem, že by se to při HA mělo spíš ustálit a ne rozházet. čím by to mohlo být? máte někdo podobnou zkušenost?

Se nediv, když tělu nedáš čas, aby naběhlo na přirozený cyklus a hned po 3 měsících po porodu do sebe cpeš umělé hormony :!
To máte doma takové…, že mají problém tohle pochopit a použít kondom???

• Citovat
  • Upravit
7240
18.10.13 08:22

Tak Evra je poměrně „slabá“ antiko, pokud mášproblémy s cyklem, chtělo by to jinou - silnější, třeba jen na půl roku, na rok, na srovnání.
Ale já osobně bych to nechala být, tělo si teprve musí zvyknout, těch změn bylo moc. Počkej 3, ideálně 6 měsíců a až pak sud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
18.10.13 08:55

Jsem po porodu dva měsíce a menstruaci mám teď už devátý den :( Žádnou antiko. neberu. Je to horší než v šestinedělí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.13 18:35
@Anonymní píše:
Se nediv, když tělu nedáš čas, aby naběhlo na přirozený cyklus a hned po 3 měsících po porodu do sebe cpeš umělé hormony :!
To máte doma takové…, že mají problém tohle pochopit a použít kondom???

tyhle řeči miluju! :zed: nemáme to doma nijaké ježiši! jenže nechci další dítě. on i kondom může prasknout že? nevim co je ti do toho! ptám se uplně na něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
2170
19.10.13 08:08
@Anonymní píše:
tyhle řeči miluju! :zed: nemáme to doma nijaké ježiši! jenže nechci další dítě. on i kondom může prasknout že? nevim co je ti do toho! ptám se uplně na něco jiného.

Nerozčiluj se, to je tady normální. Já nic neberu a mám to taky na ho.no. Dnes desátý den a za sebou nechávám cestičky. Odpo pojedu na pohotovost, budou asi muset dočišťovat :zed:…Tady je každá chytrá jak rádio. Kdybys náhodou otěhotněla tak ti zase budou psát že jsi měla něco brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ptakoska
19.10.13 11:01

menstruace 15 dní.

Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti s menstruací téměř 15 dní. U mě to trvá už několik měsíců. Gynekoložka mě krmila hormonama a nic, žádná změna. Když jsem jí řekla, že je to furt stejný, koukala na mě jako kdybych si vymýšlela. Změnila jsem doktorku a je to úplně to samé, opět hormony, opět nevěří. S přítelem se chceme pomalu začít snažit o potomka, ale copak to jde, když chodím s vložkou půl měsíce. Nehledě na to, že je to otravné. Nemáte někdo zkušenosti třeba s nějakou,,babskou radou,, nebo byliky?? Už nevím co vyzkoušet když doktoři nepomůžou.

• Citovat
  • Upravit
2170
19.10.13 22:35
@ptakoska píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti s menstruací téměř 15 dní. U mě to trvá už několik měsíců. Gynekoložka mě krmila hormonama a nic, žádná změna. Když jsem jí řekla, že je to furt stejný, koukala na mě jako kdybych si vymýšlela. Změnila jsem doktorku a je to úplně to samé, opět hormony, opět nevěří. S přítelem se chceme pomalu začít snažit o potomka, ale copak to jde, když chodím s vložkou půl měsíce. Nehledě na to, že je to otravné. Nemáte někdo zkušenosti třeba s nějakou,,babskou radou,, nebo byliky?? Už nevím co vyzkoušet když doktoři nepomůžou.

Musíš asi hledat na netu, normální to určitě neni.
 http://www.ulekare.cz/…a-menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria