Těhotenství nebo nemoc?

3
16.10.13 12:29

Těhotenství nebo nemoc ?

Ahooj slečny, mám takový problém. Vysadila jsem HA,28.9 jsem to měla dostat, ale místo toho jsem 30.9 špinila a od té doby nic. S přítelem jsme se ten měsíc mazlili 2×. Začala jsem mít silný výtok, před 3 dny mě začly bolet prsa, každý den mě bolí hlava, možná to s tim nesouvisí ale přibrala jsem náhle 1,5 kg. Testy vyšly negativně. Někde jsem četla že po vysazení HA se mi tělo vzbouří, takže by to mohlo být z toho. Pokud má někdo tušení co by to mohlo být, nebo zažil něco podobnýho, napište mi názor prosím :) Děkuji, hezký den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
16.10.13 12:33

Pokud jste se jen mazlili, bude to rozhozené tělo. Těhotenství většinou následuje po souloži. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

Po mazleni se netehotni

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
@Sibyla0 píše:
Pokud jste se jen mazlili, bude to rozhozené tělo. Těhotenství většinou následuje po souloži. :mavam:

Tak si me predbehla :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
567
16.10.13 12:34

Souhlasim s holkama:-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.10.13 12:34
@nikol.ondrášovka píše:
Tak si me predbehla :mrgreen: :mrgreen:

No jistě, na tyhle témata mám čuch, vždy tam chci být prga, prga :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.10.13 12:36
@Sibyla0 píše:
Pokud jste se jen mazlili, bude to rozhozené tělo. Těhotenství většinou následuje po souloži. :mavam:
:mrgreen:
každopádně pokud máš testy negativní, tak na 99 procent těhotná nejsi..a na vysazení antikosraček každý tělo reaguje jinak, může to být reakce na to
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
16.10.13 12:37
@Sibyla0 píše:
No jistě, na tyhle témata mám čuch, vždy tam chci být prga, prga :jazyk: :mrgreen:
:cert:
  • Citovat
  • Upravit
31287
16.10.13 12:40

Hihi, vysadit antikoncepci a nevědět, jak se otěhotní nebo neotěhotní, to je docela nebezpečná kombinace :lol:

Pokud jste se jen mazlili, tak těhotenství nehrozí. Pokud si vysadila antiko, tak tyhle skopičiny ti tělo klidně dělat může, záleží, jak dlouho si antiko brala, od kolika let, jestli si třeba začala brzy, tak vlastně ani nevíš, jak ti cyklus funguje, takže tyhle stavy můžou pro tebe být i běžný PMS ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.10.13 12:43

Doufala jsem že to pochopíte, nechtěla jsem psát sexovali, souložili nebo něco podobnýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
16.10.13 12:48
@Baruuska píše:
Doufala jsem že to pochopíte, nechtěla jsem psát sexovali, souložili nebo něco podobnýho :)

jeee ty jsi cita ;)… hlavne, ze pises o vytoku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.10.13 12:50

Teda slečny, vy jste tak příjemný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
16.10.13 12:51
@Baruuska píše:
Doufala jsem že to pochopíte, nechtěla jsem psát sexovali, souložili nebo něco podobnýho :)

No ale to musis :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12337
16.10.13 12:59

…urcite budes nemocna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.10.13 13:02

No nevím, tak většina z nás jsou dospělé ženské co souloží :nevim: Mazlila jsem se v patnácti :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí