Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahooj slečny, mám takový problém. Vysadila jsem HA,28.9 jsem to měla dostat, ale místo toho jsem 30.9 špinila a od té doby nic. S přítelem jsme se ten měsíc mazlili 2×. Začala jsem mít silný výtok, před 3 dny mě začly bolet prsa, každý den mě bolí hlava, možná to s tim nesouvisí ale přibrala jsem náhle 1,5 kg. Testy vyšly negativně. Někde jsem četla že po vysazení HA se mi tělo vzbouří, takže by to mohlo být z toho. Pokud má někdo tušení co by to mohlo být, nebo zažil něco podobnýho, napište mi názor prosím
Děkuji, hezký den ![]()
Pokud jste se jen mazlili, bude to rozhozené tělo. Těhotenství většinou následuje po souloži. ![]()
@Sibyla0 píše:
Pokud jste se jen mazlili, bude to rozhozené tělo. Těhotenství většinou následuje po souloži.
Tak si me predbehla
![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Tak si me predbehla![]()
No jistě, na tyhle témata mám čuch, vždy tam chci být prga, prga
![]()
@Sibyla0 píše:
Pokud jste se jen mazlili, bude to rozhozené tělo. Těhotenství většinou následuje po souloži.
@Sibyla0 píše:
No jistě, na tyhle témata mám čuch, vždy tam chci být prga, prga![]()
Hihi, vysadit antikoncepci a nevědět, jak se otěhotní nebo neotěhotní, to je docela nebezpečná kombinace ![]()
Pokud jste se jen mazlili, tak těhotenství nehrozí. Pokud si vysadila antiko, tak tyhle skopičiny ti tělo klidně dělat může, záleží, jak dlouho si antiko brala, od kolika let, jestli si třeba začala brzy, tak vlastně ani nevíš, jak ti cyklus funguje, takže tyhle stavy můžou pro tebe být i běžný PMS ![]()
Doufala jsem že to pochopíte, nechtěla jsem psát sexovali, souložili nebo něco podobnýho ![]()
@Baruuska píše:
Doufala jsem že to pochopíte, nechtěla jsem psát sexovali, souložili nebo něco podobnýho
jeee ty jsi cita
… hlavne, ze pises o vytoku ![]()
@Baruuska píše:
Doufala jsem že to pochopíte, nechtěla jsem psát sexovali, souložili nebo něco podobnýho
No ale to musis ![]()
No nevím, tak většina z nás jsou dospělé ženské co souloží
Mazlila jsem se v patnácti ![]()