Intimní problém dva měsíce po porodu

Anonymní
12.10.13 20:00

intimní problém dva měsíce po porodu

Ahoj. koncem šestinedělí se mi v oblasti jizvy po nástřihu vytvořila pod kůží bulka která byla na dotek citlivá. byla jsem na gynekologii a prý to není nic vážného a samo se to vstřebá. nyní 2 a půl měsíce po porodu je velmi malinká. někdy ovšem okolí zatvrdne a bolí. toto trvá den až dva a pak zase skoro zmizí, takhle se to střídá. ráda bych už pomalu začala žít intimním životem ale bojím se že sex bude díky té bulce bolestivý. zkoušela jsme sex hned na konci šestinedělí. to jsem tu bouličku neměla a sex nebolel jen to nebylo ještě ono. a na co se chci tedy zeptat… pokud jsou tyto problémy normální tak usuzuji že to některá maminka již prodělala a zajímalo by mě jak dlouho tyto problému můžou trápit nebo co udělat pro jejich zmírnění až odstranění???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
12.10.13 20:43

Zašla bych znova na gyndu a řekla dr, že je to bolestivé a nepříjemné ať ti poradí… Já tedy po porodu měla dost problémů, ale o nějakých bulkách slyším prvně, že by byly normální a kor pokud to bolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.10.13 20:55

Mě to takhle kolem jizvy po nástřihu jakoby zduřelo ještě v šestinedělí. Ne přímo bulka, ale zatvrdlina po délce jizvy, na pohmat nepříjemná. S dr jsem to tehdy neřešila a jemně jsem to každý večer cca 10 minut masírovala krouživými pohyby zbytkem olejíčku na masáž hráze. Ztratilo se to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.13 21:23

No podle toho co píšeš si myslím že je to steh který se nevztřebal.. sestřenka stím měla problém ztvrdlo to udělala se boulička kteá bolela a po čase trochu sčernala.. dr říkal že se to někdy stane tělo ten steh tlačí ven proto ta boulička nakonec jí to vytáhl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
12.10.13 21:31

Ahoj, mě šití po prvním porodu hnisalo a doma jsem si to ještě ošetřovala - často omývat + genciálka. Řekli mi, že kdybych viděla, že mi to někde vyloženě hnisá (bulku bych viděla jako hnisající ložisko), tak to mám vymačkat. Udělalo se mi zle jen při té představě. Sice jsem to dělat nemusela, ale může to být tvůj případ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí