Menstruační bolesti dlouho před MS

romualda
9.10.13 23:03

MS bolesti dlouho před ms

Dobrý večer,…jen zajímá mě..nikde jsem nic podobného nenašla, bolí mě už cca od ovulace ta byla 27.9,takže přesně 14DC,,podbřišek, vždy vaječníky na střídačku, pak celé, kříže..opravdu celé dny, s menšími pauzami, dneska jsem 26DC..bolí to víc jako bych už ms měla, no..co je tedy ještě normální a co už ne? Je tohle PMS,??Má někdo zkušenosti??Těhu nejsem, dneska ranní test sněhobílý. Děkuji všem za rady a příspěvky..jsme už zoufalá, mám totiž každý měsíc bolení cca 4-3dni před ale tento měsíc je opravdu šílený :evil: :roll: nehledě na to že se mi i motá hlava a zhruba ipravdu ten týden je mi místama uplně na zvracení

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
299
9.10.13 23:23

Mám podobný problém jako ty, tedy měla jsem, bylo to tak hrozné, že jsem se kroutila bolestí i v práci a dopadlo to tak, že jsem skončila na gynekologii kde mě doktor řekl, že mám tento problém:(nauzea-bolestivá menstruace) a tak mudr. mě napsal lék norhisteron…když jsem ho dobrala, měla jsem tak 2-3 měsíce pokoj od bolestí, pak to začlo nanovo, takže zase pro léky a takto funguju ted' pořád :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romualda
10.10.13 06:17

Jeee, no mě ms ale neboli, ty bolesti mám teď před, třeba večer hrozné bolesti, krize, vše…a v noci a teď nic..ms ještě nedošla ;( @Rakia

• Citovat
  • Upravit
Elessar
10.10.13 07:02

To mívám taky max. ty 4 dny před, i s tím motáním hlavy a pocitem na zvracení…tak se ti to asi ještě zhoršilo, poradila bych se na gyndě ;)

• Citovat
  • Upravit
1768
10.10.13 07:31

@Rakia to mě pobavilo, jdeš k doktorovi s bolestivou menstruací a on ti diagnostikuje bolestivou menstruaci aneb chceš-li se stát pacientem, jdi k doktorovi, jak říká Mudr. Hnízdil :mrgreen:
promiň, nechtěla jsem to zlehčovat, jen mi tohle okamožitě naskočilo při čtení tvého příspěvku :hug:
@romualda úplně přesně to co popisuješ, jsem fakt měla, když jsem otěhotněla, ale netestovala jsem takhle brzo, až nějaký 30.DC a to už ty // vylítly. Bohužel to nedopadlo. Ale normálně mívám bolesti taky tak max. 3 dny…takže za mně bych řekla vydrž pár dní a jestli nepřijde, testni znovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10137
10.10.13 13:19

@romualda znám a mám to po porodu skoro každý cyklus.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romualda
10.10.13 14:03

A jak to resis?? Já to nechci ;/ @xsaleen

• Citovat
  • Upravit
10137
10.10.13 14:07

@romualda neřeším nijak snažíme se o prtě, ale můžeš zkusit bylinky, gynex, sarapis, jeřáb ptačí… a nbo pak antikoncepce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romualda
10.10.13 14:16

@xsaleen já měla právě ha před 3 m, a nedělala dobrotu, tohle mi ale dost vadí..nj, díky za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
romualda
10.10.13 16:42

Ja dělala dnes, odpolko, asi po 10 min, se mi zdálo že prosvítá, ale jak svhnul uschnul ;)))) a nic, tehu to nebude @dendulina

• Citovat
  • Upravit
romualda
13.10.13 09:41

Tak dneska došla ms a trpíjm:-(jsem 30DC..a hruza, takže vlastně 16dní mě bolelo břicho problémy motanice dyt to enní normální???Prosím máte s tímto někdo zkušenost? Hl jak to řeší lékař???Já tam budu zítra volat, ale minule na mě nic nenašel, opravdu trpím:-( :zed: :(

• Citovat
  • Upravit
10425
9.12.13 20:58

Ahoj, ozivim tema, u me se takovy jakoze menstruacni bolesti objevily cca 5 dni zpatky… vtipne na tom je to, ze beru HA a ted zacinam dneska druhy tyden z platicka, takze PMS to fakt byt nemuze… a je to cimdal horsi, vcera jsme kvuli tomu nemohla usnout, zlobi to porad… resily jste nektera neoc takoveho? Nikdy driv se mi nic takoveho nestalo a to HA beru asi 4 roky uz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romualda
10.12.13 13:27

@sakota ahojky měla jsme to zaviněěné vše HA..a navíc..jsem měla zánět..ted vyléčeno, ted mám pms motanice návaly na zvracení, ale o bolestech ani památky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.20 20:44

Ahoj, chtěla bych se zeptat mam vždy bolesti břicha před ms a pak mě bolí i záda níže u plotynek nevíte jestli je to normalni??

• Citovat
  • Upravit
882
4.2.20 21:39
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat mam vždy bolesti břicha před ms a pak mě bolí i záda níže u plotynek nevíte jestli je to normalni??

Já to mám taky tak..někdy ani chodit nemůžu, jak to boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria