Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já o citronu nikdy neslyšela a teď jsou tu během 30min najednou 2 diskuse
…
Spíš se ti už srovnala hladina hormonů a děložní sliznice a MS se ti vrátila do normálu před porodem…já na to čekám jak na smilování
po porodu je to děs..
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale můj dotaz mi příjde trapnej, přesto mi to vrtá v hlavě…Mám dvě děti, po posledním porodu menstruaci dost silnou a vždycky tak 8 dní. Teď jsem ale jen pár dní špinila… Těhotná bejt nemůžu, používáme kondom a to opravdu svědomitě… Vrtá mi ale hlavou, proč jsem najednou jen špinila?? Může to být tím, že jsem poslední dobou vypila hooooodně čaje s citrónem?? Něco na mě lezlo, tak jsem to chtěla zahnat…
No, citronem se MS dá třeba oddálit, ale to toho citronu musíš vypít fáááákt hodně… Ale že by se to takhle zeslabilo, to nevim,,, ![]()
@Acinore píše:
Spíš se ti už srovnala hladina hormonů a děložní sliznice a MS se ti vrátila do normálu před porodem…já na to čekám jak na smilovánípo porodu je to děs..
jsem přes rok od porodu (skoro rok a půl) a krvácela jsem vždycky hodně… teď jsem fakt jen malinko špinila…
Jo to jsme s holkama kdysi dělaly v létě když jsem chtěli oddálit menstruaci zabíralo to tak na jeden až dva dny.. mě to nevadilo já jsem klidně dala i dva citrony denně jestli to funguje i v čaji ![]()
Citronem jsem si ms oddalovala kdysi v pubertě a bývalo to tak o 2-3 dny, ale oddalovala, ne že by přišla slabší.
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale můj dotaz mi příjde trapnej, přesto mi to vrtá v hlavě…Mám dvě děti, po posledním porodu menstruaci dost silnou a vždycky tak 8 dní. Teď jsem ale jen pár dní špinila… Těhotná bejt nemůžu, používáme kondom a to opravdu svědomitě… Vrtá mi ale hlavou, proč jsem najednou jen špinila?? Může to být tím, že jsem poslední dobou vypila hooooodně čaje s citrónem?? Něco na mě lezlo, tak jsem to chtěla zahnat…
podle mých zkušeností může. je to stejné jako když bereš ascorutin. kyselé prostě staví krvácení
@paola white píše:
podle mých zkušeností může. je to stejné jako když bereš ascorutin. kyselé prostě staví krvácení
díky za uklidnění ![]()
Taky mám po druhým po porodu hodně silnou menstruaci a jednou jsem to s tím citrónem zkoušela. Pila jsem celej den vodu s citrónem a večer jsem skoro nekrvácela.
No, možná to může ovlivnit i to nachlazení nebo nemoc. Mě se v nemoci stopne cyklus běžně ![]()
@Ha-ni píše:
Citronem jsem si ms oddalovala kdysi v pubertě a bývalo to tak o 2-3 dny, ale oddalovala, ne že by přišla slabší.
Ano, já taky tak. Posunout se dá.
A jestli i zeslabit
ale myslím, že příští měsíc ji budeš mít o to silnější. Já tedy aspoň když jsem měla někdy slabší ms, tak ten další měsíc první 2 dny děs ![]()
Omlouvám se za anonym, ale můj dotaz mi příjde trapnej, přesto mi to vrtá v hlavě…
Mám dvě děti, po posledním porodu menstruaci dost silnou a vždycky tak 8 dní. Teď jsem ale jen pár dní špinila… Těhotná bejt nemůžu, používáme kondom a to opravdu svědomitě… Vrtá mi ale hlavou, proč jsem najednou jen špinila?? Může to být tím, že jsem poslední dobou vypila hooooodně čaje s citrónem?? Něco na mě lezlo, tak jsem to chtěla zahnat…