Těhotenství x menstruace?

81
2.10.13 18:51

Těhotenství x menstruace?

Ahoj, minulý týden jsme měla menstruaci a vždycky ráno mi bylo špatně od žaludku. Přikládala jsem to k menstruaci nebo že jsem něco špatného snědla. V neděli menstruace ustala a i nevolnost. Dnes jsem na toaletním papíru objevila nepatrně kve (omlouvám se jestli někomu vadí jak to popisuji). Chtěla bych se zeptat zda můžu být těhotná nebo to byl dozvuk menstruace? Antikoncepci beru už 2 roky, nikdy jsem nevynechala. Nemůžu být teď těhotná. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
2.10.13 18:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.10.13 18:54

Zřejmě zbytek menstruace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
2.10.13 19:11

To ti asi řekne jen test..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
2.10.13 19:14
@Magnumka píše:
Ahoj, minulý týden jsme měla menstruaci a vždycky ráno mi bylo špatně od žaludku. Přikládala jsem to k menstruaci nebo že jsem něco špatného snědla. V neděli menstruace ustala a i nevolnost. Dnes jsem na toaletním papíru objevila nepatrně kve (omlouvám se jestli někomu vadí jak to popisuji). Chtěla bych se zeptat zda můžu být těhotná nebo to byl dozvuk menstruace? Antikoncepci beru už 2 roky, nikdy jsem nevynechala. Nemůžu být teď těhotná. Děkuji :)
:think: no těhotná být samozřejmě můžeš, měřila jsi si PH v pochvě? co chutě, například citrusy, nebo jiné příznaky, jako svědění bradavek, píchání nebo tlaky v podbřišku :think:
  • Citovat
  • Upravit
8152
2.10.13 19:18

Pokud bereš pravidelně antikoncepci, tak si myslím, že je to jen nějaký dozvuk menstruace. Pokud ne, tak bys těhotná být mohla. Já to první měsíc ani nevěděla, že jsem těhotná. Měla jsem menstruaci a žádný těhot. příznaky. Chce to si udělat test… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.10.13 19:20
@K-Black píše: :think: no těhotná být samozřejmě můžeš, měřila jsi si PH v pochvě? co chutě, například citrusy, nebo jiné příznaky, jako svědění bradavek, píchání nebo tlaky v podbřišku :think:

Už jsem o těch citrusech psala nahoře. Citrusy NEZNAMENAJÍ těhotenství :roll: Leda by to byly mandarinky a o tom zakl. ale nepíše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
2.10.13 19:22

Sex jsem mela zhruba pred 14 dni. Zadne vyjimecne chute nemam, svědění bradavek se take nekonalo :D. Tlaky v podbřišku jsem měla jen v dobe menstruace. A tu antikoncepci beru pravidelně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
2.10.13 19:23
@Seizdra píše:
Už jsem o těch citrusech psala nahoře. Citrusy NEZNAMENAJÍ těhotenství :roll: Leda by to byly mandarinky a o tom zakl. ale nepíše :nevim:

já myslela jablka, promiň nenapsala jsem to tam :oops:

Zakladatelko na PH v pochvě je tu odborník, vlastně je to takový její výzkum :think: klidně se obrať na @Semyaza :kytka:

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
2.10.13 19:24
@K-Black píše:
já myslela jablka, promiň nenapsala jsem to tam :oops:Zakladatelko na PH v pochvě je tu odborník, vlastně je to takový její výzkum :think: klidně se obrať na @Semyaza :kytka:
:lol: :lol: :lol: ano zapisuju si to do Excelu a pak uživatelkám prozrazuji jejich délku těhotenství a jestli čekají holku nebo kluka :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
21848
2.10.13 19:30
@Semyaza píše: :lol: :lol: :lol: ano zapisuju si to do Excelu a pak uživatelkám prozrazuji jejich délku těhotenství a jestli čekají holku nebo kluka :lol: :lol: :lol:

To mě zajímá, to máš na tu magisterskou práci…? A jak se to pH měří?? Kyselost, zásaditost, co znamená co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
2.10.13 19:30
@Seizdra píše:
To mě zajímá, to máš na tu magisterskou práci…? A jak se to pH měří?? Kyselost, zásaditost, co znamená co? :nevim:

ano prosím. Změnila jsem obor. A nebudu ti veřejně prozrazovat svojí metodu, jelikož je to mé know-how :*

• Citovat
  • Upravit
21848
2.10.13 19:47
@Semyaza píše:
ano prosím. Změnila jsem obor. A nebudu ti veřejně prozrazovat svojí metodu, jelikož je to mé know-how :*
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
2.10.13 20:38

@Semyaza to by mě zajímalo - nebo alespoň jen to, jak rozlišíš že nejde o kvasinkovou infekci nebo nějaký bakteriální zánět? V těhotenství nic neobvyklého a s pH to pěkně zahýbe :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
2.10.13 20:43

@jowana až se budeš snažit o dítě tak dej vědět. Vysvětlím :* :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat