Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, prosím, jak se dá oddálit menstruace bez pomoci antikoncepce nebo prášků? Může se kvůli tomu zpusobit třeba naběh na cysty a podobně ![]()
@Vanesa19 to ti přesně neřeknu, ale spíš vymačkat a pít, klidně zamíchat do vody. Ale není to 100%, mně to posunulo o pár dní, ale těžko říct zda to bylo tím. Každopádně jsem zkoušela dvakrát a vyšlo to, no ![]()
A ti jsi pila cistron jeden den nebo pravidelně každý den, citronová štava by nestacila?
@Vanesa19 heleď co si pamatuju tak jen jeden den, tak nějak před očekávanou MS. Ale klidně zkus dýl, to se nic nestane
jo a naopak červený víno mi MS vždycky rozjelo, tak bacha ![]()
Mě pomáhá ten citron, 5-6 kapiček na tampon a zavést
většinou stačí aplikovat 4 dny před očekávanou MS.
@Sibyla0 o dřepech slyším poprvé
jak často je děláš aby to zabralo?
Děkuji, za radu jsi moc hodná a jěště něco, je ještě něco krom toho citronu jiného nebo ne? Jinak můžu se zeptat, krom toho nemáš někdy problémy s cystami mě se celkem dost vrací.
A můžu si ty kapičky dát třeba do skleničky s vodou a vypit?
Celý citron každý den, nejlíp sníst celý, pro slabší povahy vymačkat durch a vypít! Klidne i týden předem. Rozhodně ne alkohol.
@Vanesa19 píše:
Děkuji, za radu jsi moc hodná a jěště něco, je ještě něco krom toho citronu jiného nebo ne? Jinak můžu se zeptat, krom toho nemáš někdy problémy s cystami mě se celkem dost vrací.
pak už jen prášky - Norethisteron a nebo antikoncepce, ale to jsi psala že nechceš…nene, cysty jsem nikdy neměla.