Zkrácení děložního čípku

Anonymní
12.10.13 20:19

Zkrácení děložního čípku

Ahoj holky, zajímalo by mě pár věcí ohledně děložního čípku, které mi nejsou úplně jasné…

Když se čípek zkracuje, tak se zkracuje z té vnitřní části (dál od poševního vchodu) nebo zvenku (tou „otevřenou“ částí)? Doufám, že dotaz zní srozumitelně, nevím, jak jinak to popsat :roll: Čípek tak trochu zkoumám nějakou dobu, ale tohle mi právě nebylo jasné… normálně čípek nahmatám hned na kraji a právě nemám pocit, že by polohu nějak měnil (jako že by se někdy stalo, že je až vzadu a nemůžu na něj dosáhnout).

Děkuji za info od zkušenějších.. :andel:

M.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
12.10.13 20:30

Pokud jsi těhotná, tak nehmatej, bo si tam zavlečeš nějakou infekci a snad nemusím říkat, co může infekce způsobit.

A zkracovat se může z obou stran - zevnitř, jakoby od dělohy, tzv. „nálevka“ nebo od vchodu, normálně má snad 35-50 mm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.13 20:43

@Seizdra Díky moc za info :kytka: těhu jsem, nekontroluji teď samozřejmě často a jen po umytí rukou… ale právě cítím hlavičkou i hodně na kraji (odhaduju tak 4-5 cm za vchodem - nahmatám ji na necelý prst-samozřejmě ne přeš čípek, ale přes stěnu)… tak i proto mě to zajímalo (jsem 32 tt)…

• Citovat
  • Upravit
21848
12.10.13 21:01
@Anonymní píše:
@Seizdra Díky moc za info :kytka: těhu jsem, nekontroluji teď samozřejmě často a jen po umytí rukou… ale právě cítím hlavičkou i hodně na kraji (odhaduju tak 4-5 cm za vchodem - nahmatám ji na necelý prst-samozřejmě ne přeš čípek, ale přes stěnu)… tak i proto mě to zajímalo (jsem 32 tt)…

Nehmatat - nech to na Dr. Pokud jsi v pořádku, tak není důvod kontrolovat a pokud nejsi, tak tím spíš nekontroluj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.13 21:09
@Seizdra píše:
Nehmatat - nech to na Dr. Pokud jsi v pořádku, tak není důvod kontrolovat a pokud nejsi, tak tím spíš nekontroluj :D

Dobrá rada :lol:

M.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria