Androcur na ochlupení

Anonymní
13.10.13 19:53

Androcur na ochlupení

Je tu někdo komu byl na nadměrné ochlupení nasazen Androcur?
Mě to trápí strašně moc, v obličeji a v posledním roce se to neskutečně zhoršilo. Když pominu, že minimálně hodinu denně vytrhávám, s tím souvisí zanícená místa a bolestivost obličeje, tak už to mám i na tvářích a pomalu to nedávám psychicky :(

Nemůžu brát HA, takže mi gynekoložka navrhla zajít si na jiné pracoviště - kožní nebo endokr. - a tam si nechat napsat Androcur.

Takže mě zajímá, jestli někdo prošel vyšetřením, a jakým a jestli bral Androcur, popř. něco jiného.

Co se týká odstranění pomocí fotoepilace, nevěřím, že by to v mém případě pomohlo. Na základě zkušeností kamarádky, která to má podstatně lepší než já a po půl roce byla zpátky, jako na začátku.

Díky všem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.10.13 20:22

Tak já taky anonymně. Mám chloupky na tváři, krku, bradě, dekoltu. Zhoršuje se to. Chodím na cukrovou depilaci. Byla jsem na laseru, pomohlo to a v krátké době se to vrátilo zpět - takže vyhozené peníze -a si 25000 kč. Na tu depilaci chodím co 8 dní!!! HA brát nesmím - kvůli migrénám. Ne endokrinologii chodím též, mám sníženou bílkovinu, která má vychytávat v krvi testosteron, jsem přecitlivěla asi na jakékoliv množství test. v krvi, protože těch chloupků mám hodně. Děs :zed: L.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.13 20:22

Tak to si počkám na odpověd. Chovám kočky a tento lék se dává kocourům, kteří moc značkují a touží po kočče, má je to zklidnit a náš byl z toho úplně mimo. Vet říkal, že je to lidský lék který se dává deviantům, tak snad jsem si to nespleltla. Nechci strašit. Sama jsem celkem chlupatá, ale vosk používám jednou týdně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.13 20:29
@Anonymní píše:
Tak já taky anonymně. Mám chloupky na tváři, krku, bradě, dekoltu. Zhoršuje se to. Chodím na cukrovou depilaci. Byla jsem na laseru, pomohlo to a v krátké době se to vrátilo zpět - takže vyhozené peníze -a si 25000 kč. Na tu depilaci chodím co 8 dní!!! HA brát nesmím - kvůli migrénám. Ne endokrinologii chodím též, mám sníženou bílkovinu, která má vychytávat v krvi testosteron, jsem přecitlivěla asi na jakékoliv množství test. v krvi, protože těch chloupků mám hodně. Děs :zed: L.

Zakl.
Co bylo potřeba na tu endokr., musím k obvoďákovi pro papír?
Ze začátku mi taky stačilo depilovat, jenže teď mi to roste pod kůží nebo někde úplně hluboko a dělají se mi obří zanícené boláky. K tomu mám všude černé tečky, no zmordovaná jsem dost, loupe se mi celá brada, jak to mačkám :zed:

Strašně závidím holkám co tam nic nemají, protože vyjít ven bez kontroly je nemyslitelné, jako jet třeba někam na chajdu nebo tak něco :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.13 20:29

No ten Androcur se skutečně na endokrinologii dává, říkala mi to Dr. v Endokronologickém ústavu v Praze. ALe je to silný lék. Na ochlupení pomůže, ale jakmile ho přestaneš brát, máš to všechno zpět.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.13 20:32
@Anonymní píše:
Tak to si počkám na odpověd. Chovám kočky a tento lék se dává kocourům, kteří moc značkují a touží po kočče, má je to zklidnit a náš byl z toho úplně mimo. Vet říkal, že je to lidský lék který se dává deviantům, tak snad jsem si to nespleltla. Nechci strašit. Sama jsem celkem chlupatá, ale vosk používám jednou týdně.

Zakl.
Si ten Androcur vygoogli :mrgreen:, je to lék na rakovinu prostaty, s antiandrogenním účinkem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.13 20:32
@Anonymní píše:
Zakl.
Co bylo potřeba na tu endokr., musím k obvoďákovi pro papír?
Ze začátku mi taky stačilo depilovat, jenže teď mi to roste pod kůží nebo někde úplně hluboko a dělají se mi obří zanícené boláky. K tomu mám všude černé tečky, no zmordovaná jsem dost, loupe se mi celá brada, jak to mačkám :zed:Strašně závidím holkám co tam nic nemají, protože vyjít ven bez kontroly je nemyslitelné, jako jet třeba někam na chajdu nebo tak něco :cert:

Já tě chápu! :hug: Musím se taky furt kontrolovat a taky mi to zarůstá. Zajdi na tu endokrinologii. Zavolej si tam, jestli musíš mít doporučení, já tam chodím už strašně dlouho, takže nevím. L.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.13 20:34
@Anonymní píše:
No ten Androcur se skutečně na endokrinologii dává, říkala mi to Dr. v Endokronologickém ústavu v Praze. ALe je to silný lék. Na ochlupení pomůže, ale jakmile ho přestaneš brát, máš to všechno zpět.

Zakl.
Právě jsem četla, že to pomáhá jak komu, spíš jen v kombinaci s HA a taky se hrozím vedlejších účinků. Gynek. mi říkala, že tu její pacientku tím dali dohromady, ale jak a co nevím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.13 20:37
@Anonymní píše:
Já tě chápu! :hug: Musím se taky furt kontrolovat a taky mi to zarůstá. Zajdi na tu endokrinologii. Zavolej si tam, jestli musíš mít doporučení, já tam chodím už strašně dlouho, takže nevím. L.
Zakl.
Díky :kytka:, když jsem se snažila otěhotnět, tak testosteron v normě, teď nedávno opět. Zlepšilo se to jen v tom těhotnění, to jsem brala Estrofem, zřejmě to na to zabírá.
Zavolám tam, jen se děsně stydím, to někomu vyprávět :zed: A hlavně se bojím, že to bude k prdu :roll:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa