Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, dneska mě při vysávání začlo docela nepříjemné bodat v podbříšku a trochu i tam „dole“, pak jsem si lehla tak to povolilo! Později jsem pomáhala příteli převlíknout postel (nijak jsem se nenamáhala, přítel mi to ani nedovolil) ale šla jsem si pak sednout a když jsem si sedla začlo mě dost, víc než předtím opět bodat v podbříšku i dole!!! Chtělo se mi až brečet, přítel mi pomohl se natáhnout, tak to povolilo. Naštěstí jsem nešpinila a teď už to je mnohem lepší, jen cítím jemný tlak na levé straně podbříšku když teď sedím. Zažila jste to už některá z vás? ![]()
Jj, taky mě takhle občas píchalo, i teď se stane, ale mám klid režim, tak pro to není prostor. Dr říkal, že pokud jsi v klidu a přestane to, nekrvácíš a nemáš křeče nebo se to neopakuje, tak to nic není. Ale jestli tě to uklidní víc, skoč si do nemocnice.
@PitrisS nad tím jsem taky uvažovala, ale teď je klid, tak mě napadlo jestli někdo nezažil to samé, pokuď to bude znovu tak fičíme ![]()
@Seizdra jsem doma na nemocenské, takže skoro nic nedělám a jenom sedím nebo ležím, takže z námahy to nebude ![]()
@Zdeňka86 píše:
@Seizdra jsem doma na nemocenské, takže skoro nic nedělám a jenom sedím nebo ležím, takže z námahy to nebude
Mě to taky občas jak by dole píchne, ale nikdy ne opakovaně a ne nějak tak že bych se musela natahnout
tak zkus odpočivat a kdybys se ti to vrátilo, tak pro klid si zajeď ![]()
Pokud je to vlevo dole, tak se mi to stává taky. Píchá mě tam docela často a všechno je v pořádku. Vede tam střevo a prý jsou to buď větry (a že ty dokáží pěkně potrápit
), nebo cestuje tuhá stolice, zácpu má taky skoro každá těhule.
Každopádně, pokud chceš jistotu, tak si raději zajeď na utz ![]()
@PitrisS @Maky.p zkusím nic nedělat a odpočívat a uvidím ale pokuď to ještě jednou takhle píchne, tak pro jistotu zajedu @Maky.p že by až takhle bolely pochody střev?! No i když raději ať to jsou střeva, než aby byl nějaký průser ![]()
Jsem v 17.týdnu a bodání občas pociťuju taky
ale jenom na chvilku, jako by mi tam mrně vidličkou párkrát zaťukalo a dost. Nikdy se mi to neopakovalo ve stejný den. Zatím jsem to nijak neřešila, protože to rychle ustoupilo. tak snad nic nebude. Taky jsem doma a jenom si válím šunky.
Já jsem teď 23tt a těhotná jsem potřetí a takové stavy jsem měla pokaždé. Někdy míň někdy víc. Je to sice nepříjemné, ale pokud to po chvilce samo přejde, nemáš křeče, nekrvácíš nebo nešpiníš, tak to opravdu není nic vážného. Tvoje tělo jen citlivěji reaguje, a to i přesto, že se nic moc nenamáháš. Já to tak měla dneska. Celý den jsem se povalovala. Odpo jsem se jala vysávat a po skončení mě tak bodalo v podpříšku, až jsem nemohla chodit. Na půlhoďky jsem se natáhla a přešlo to.
@Catalya díky aspoň trochu jste mě uklidnila, sice teď mi je trochu špatně a cítím tlak v podbříšku ale možná to jen pracují nervy ![]()
@Zdeňka86 přesně tak, když pracují nervy, dělá to hodně. U prvního těhu jsem kvůli tomu hodně divočila. U druhého jen občas a teď u třetího už to neřeším
Věřím, že je vše v pořádku. Kdyby náhodou cokoliv, tak určitě zajeď na pohotovost, i kdyby jen pro klid duše. Ale určitě o nic nejde. Přeji pohodové těhotenství.
@Catalya díky moc, snažím se odpočívat a být v klidu. Když jsem před chvíli vstala, tak mně v podbříšku znovu píchlo, tak uvidím ještě zítra a když tak sjedeme, pro jistotu… díky ![]()
@Zdeňka86 a nedělala jsi něco naročneho? ja třeba rano gruntovala cely byt a ted mě břiško bolí, ale vezmu si magnezko a zas to přejde ![]()