Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Predem bych moc nestresovala, ono doktori to kolikrat podaji tak ze i ryma vypada jako smrtelna choroba. Drzim palce at je to nejaka banalita ![]()
@LadyBrigit a nebrala jsi nejakou antikoncepci? muze ti byt cokoliv a taky jenom hormonalni vykyv..drzim palce moc! bude to dobre!!
Neboj, bude to určitě v pořádku. Doktoři umí vystrasit, mě takhle loni vyděsila na gynde rakovinou, měla jsem šílený zánět vaječníku, který se mi následkem toho jednou tak zvětšil, hodně jsem krvácela a dr. mě taky vyděsila touto diagnózou. Naštěstí to byl "jen " zánět.
@LadyBrigit píše:
Ahojte. Zítra ve 12 mám volat na výsledky na gyndu. Měla jsem krvacení mimo ms.Dr dělala ultrazvuk a něco tam našla. Koukala na to dlouho. Buď tam je prý zánět nebo srůsty. Toho bych se tak nebála. Ale říkala pak sestře že vezmem krev mimo jiné i na zjištění nádorových markerů nebo jak. Takže ve hře je i ta nejhorší možnost. Tak jsem se jen chtěla vypsat
Jak jsi dopadla? Myslíme tu na tebe ![]()
@Amys píše:
Jak jsi dopadla? Myslíme tu na tebe
Včera jsem volala a sestra říkala, že chybí ještě jeden výsledek. Ten bude v pondělí. Ty ostatní jsou prý dobré. Není tam zřejmě ani zánět ani náznak rakoviny.Jen ta cysta a to druhé nevim teda co je. Jestli ty srůsty
Minule mi dr napsala Norethisteron prý na srovnání cyklu. A včera večer jsem začla špinit
Zádná krev, ale je to tmavé a jen trochu, tak už jsem z toho jelen, co to zase je.
No, mně teda Norethisteron cyklus vždycky velmi rozhodil. a cysta taktéž, po té poslední jsem měla MS regulérně po 14 dnech.
@LadyBrigit Já mám několik let v děloze myom, jen se to sleduje, tak uvidíš, může to být i něco takového. Co se týče norethisteronu, tak já ho brala na odsun MS, ale musela jsem brát tři denně, jinak bych špinila. Jaké máš dávkování?
@Amys píše:
@LadyBrigit Já mám několik let v děloze myom, jen se to sleduje, tak uvidíš, může to být i něco takového. Co se týče norethisteronu, tak já ho brala na odsun MS, ale musela jsem brát tři denně, jinak bych špinila. Jaké máš dávkování?
Brala jsem 3 denne a ted beru 2
@LadyBrigit No tak to špiníš kvůli tomu. Snížilo se množství hormonu a tělo na to reaguje.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.