Bojím se

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
5.9.10 19:03

Bojim se

Ahoj vsem chtela bych se zzeptat jakou mam moznost donositdite kdyz jsem predtim 2 krat samovolne potratla,poprve ve 4 tydnu a podruhe v 6 tem. Nyni jsem v 8 tydnu a s hruzou ocekavam dalsi potrat,ale zda se ze se nic nedeje,vim tonouci se stebla chyta ja jen jestli mam sanci na donoseninebo ne. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
314
5.9.10 19:12

ahojky myslím si že ta šance je stoprocentní kámoška to také tak měla její gynekolog ji dal prášky na udržení a hurááá teď má měsíčního Kubíka takže se nestresuj a veř že bude vše OK držím ti palečky a pohlaď bříško :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.9.10 19:14

Ahojky, pokud se cítíš dobře a nemáš žádné problémy tak je vše na dobré cestě. :-D kamarádka taky dvakrát samovolně pot. a 3.9 se jí narodila holčička. Budu ti držet palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi

Sance je vzdycky,hlavne nervy ti nepomuzou,mysli na to,ze se to povede a opatruj se

• Citovat
  • Upravit
EvS
4706

Tynko, chápu, proč se tak nervuješ, ale to, že se to 2× nepovedlo neznamená, že to tak dopadne i teď. Nevím, proč to tak bylo, ale mohlo to být nějakým tvým onemocněním v té chvíli nebo podobně… snaž se na to myslet míň. Já jsem teď čertsvě těhu po jednom nezdařeném pokusu (cca 5. týden), taky se bojím, ale nesmíme i to připouštět. Držm palce :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
5.9.10 19:49

Ahoj, pokud už jsi dvakrát potratila, tak bys to mohla řict doktorovi, předepsal by ti ultrogestan, tan napomáhá sliznici a plodu se lépe udržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
5.9.10 19:50

Nemysli na to a nepřipouštěj si to, užívej si těhotenství. Vim, že by to asi bolelo kdybys o něj znovu přišla, ale nervovánim to nevylepšíš. Taky jsem se bála i když já tedy nepotratila a vyšlo nám vše hned, zato teď mam obavy už rok před dalším snažením a taky se budu muset zklidnit, protože když to nevyjde tak jako u prvního tak s tim nic nenadělam i když budu hooodně zklamaná, ale taky si budu muset zakázat na to myslet, takže držim palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
6.9.10 14:05

Uplně tě chápu ..měla jsem to samé ..jednou 9 TT a podruhé 7 TT ..a 3 těhu jsem s pomocí dr. léku a píchání injekcí na ředění krve dotáhli do konce ..ale samo že nervy a nejistoty tam byly furt .ale prostě jsem si řekla že to třetice to vyjde
viz můj mětřík ..máme ročního prcka
držím palce !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
24.5.17 20:30

Ahojte. Zítra ve 12 mám volat na výsledky na gyndu. Měla jsem krvacení mimo ms.Dr dělala ultrazvuk a něco tam našla. Koukala na to dlouho. Buď tam je prý zánět nebo srůsty. Toho bych se tak nebála. Ale říkala pak sestře že vezmem krev mimo jiné i na zjištění nádorových markerů nebo jak. Takže ve hře je i ta nejhorší možnost. Tak jsem se jen chtěla vypsat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.5.17 20:34

Doktoři umí postrašit..určitě to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
24.5.17 20:34

Nestresuj. Markery ti dělali jen aby se náhodou něco nepodcenilo a podchytilo se to kdyžtak včas. Beztak to bylo zbytečný, protože to určitě to bude jen banalita :hug: Věřím v to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.5.17 20:35

@LadyBrigit Jej, to je mi líto. Budu držet palce a ty se pokus nestresovat něčím, co teď nemůžeš změnit. Vezmi si to tak, že preventivně dělají radši testy navíc, než aby něco zanedbali a zatím si nějaké hrůznostrašné scénáře nepřipouštěj. Na ty je času případně dost a dost :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68885
24.5.17 20:39

Nádorové markery se velmi často berou při podezření na endometriózu, na niž by mohli mít podezření z těch případných srůstů. Rovněž bych to očekávala vzhledem k tvé předem založené diskuzi, že máš kvůli nepravidelnosti strach z rakoviny, tak aby tě uklidnili. Ale bylo by od nich profi ti říct, proč ti to berou, a uklidnit mě. Mně dr. říkala - beru vám onkomarkery, ale vůbec se neděste, jen bych chtěla vyloučit endometriózu, se kterou se často pojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
24.5.17 20:51

@LadyBrigit neboj..mne takhle vystrasili, kdyz mi nasli cystu na vajecniku..a doktorka, ze se ji to nezda ako klasicka cysta, ze vezme krev na onkomarkery..no povim ti, jsem hroznej plasan, sla jsem odsat s brekem, furt jsem premejslela, co budu delat, kdyz to bude nador..druhej den jsem tam volala vyklepana jak ratlik, bricho me bolelo a samozrejme v poradku a v den menstruace v noci bolestive praskla..takze jenom. neprasklej folikul to byl.. :mrgreen: oni ty markery berou fakt jenom pro jistotu, neboj, vsechno bude ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.17 21:03

Pamatuju si Te, uz jsi o tom psala. Neboj se dopredu, pravdepodobne to rakovina nebude. Pockej v klidu do zitrka, i kdyz je to ubijejici, ale nepropadej panice, treba neni vuuuuubec duvod!! A i kdyby ty vysledky nebyly idealni, tak i pak to neznamena automaticky tragedii, to premyslis asi 10 kroku dopredu, pravdepodobne zbytecne. Ridila bych se heslem: Nez z mostu skocis, musis k nemu dojit. A pravdepodobne ani na zadny most nenarazis a bude to dobry. Napis zitra, moc Ti drzim palce :kytka: :andel: :hug: A dnes vecer se nejak zabav, prectibsi neco hezkeho nebo se podivej na komedii, hlavne zadne nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty