Bojím se dát dítě do dětského koutku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.7.15 00:08

Bojím se dát dítě do dětského koutku

Jsem příšerně přecitlivělá. Bojím se dát dítě do dětského koutku. Bojím se že mému synovi někdo ublíží, nebo že si něco udělá. Že to tam nehlídají dost… V zájmu svého psychického zdraví bych to měla asi vyzkoušet. Bojím se i dát ho do školky. Brzy to přijde. Asi zešílím.

Máte to taky tak? Překonaly jste to, maminky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
22.7.15 00:09

Tak ho tam nedávej. :roll: :mrgreen: Jinak bys s tím měla asi začít něco dělat.
A ne, neměla jsem to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.15 00:14

Nemůžu ho nedat do školky. Do dětského koutku ho dávat nemusím, ale vyjde to asi nastejno. On by tam chtěl a já bojuju sama se sebou :zed: :,(

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
2562
22.7.15 00:14

Kolik mu je? Já dala syna do soukromé školky ve 2,5 a taky jsem málem zešílela :) je to časté, kamarádky se taky klepaly ještě půl dne, co už si děcko spokojeně hrálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4117
22.7.15 00:16

Mám to stejně. :roll:
Snažím se s tím bojovat. Syn teď půjde od srpna do školky, tak jsem na sebe zvědavá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.15 00:27
@Agnesita píše:
Kolik mu je? Já dala syna do soukromé školky ve 2,5 a taky jsem málem zešílela :) je to časté, kamarádky se taky klepaly ještě půl dne, co už si děcko spokojeně hrálo.

3,5 ROKU. Je to už velký kluk. Chce mezi děti, do školky…do dětského koutku. A já jsem tak úzkostlivá :zed: bojím se že se mu něco někde stane. Když si představím, že jdou ze školky VEN se projít tak je mi zle. Je divoký, utíká..

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
2562
22.7.15 00:31

Já jsem učitelkám opakovala do zblbnutí, že není prostě schopen organizovaně chodit po venku :lol: shovívavě kývaly a myslely si svoje. Kamarádka je úča ve školce a říkala mi, že si asi myslely něco o matce magorce. Byly tam i mladší děti, než on a všechny to zvládly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 00:35

Mám dceru 3 roky a taky se o ni bojím. Do školky ji dát budu muset, ale v koutku samou nenechávám, vždy napřed nakoupíme a pak ji nechám v koutku si pohrát a jsem tam a hlídám si ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4117
22.7.15 00:39

Zkus to překonat… Taky se bojím, ale teď s tim otravuju okolí a nechci, aby tím trpěl můj syn. Zkusím ho ze začátku dávat do školky jen na 1 den v týdnu a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
22.7.15 05:32

Neměla jsem to tak, děti chodily od roku do jeslí a nenapadlo mě přemýšlet, že jim někdo ublíží. A ve školce chodily generace dětí ven na vycházku a budou chodit, všechny se držely za ruku, tak se bude držet i tvůj syn.3,5 roku to už je velký kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
22.7.15 06:17

Mozna je divoky a utika jen tobe, protoze ho drzis zkratka. Vypust ho mezi deti prosim te, bude mu tam dobre a nic se nestane.

• Citovat
  • Upravit
4367
22.7.15 06:43

Do dětského koutku bych dceru samotnou také nedala, nemám v to důvěru. Pokud šlo o školku, tak jsem byla úplně v zadeli, jak to bude zvládat, chudinka, bulela jsem jak želva, když šla první den na dopoledne a když jsem LETĚLA ji vyzvednout, aby tam dlouho „netrpěla“, tak jsem dostala vynadáno, že jsem tam brzo a že tam chce zůstat :lol:
A navíc jsem si vyzkoušela, co je známo a to je, že naše úzkost a strach se přenáší na naše děti, ač si myslíme, že to najevo nedáváme. Takže zkus zapracovat na sobě, aby to dítko mělo snazší a nepřidělávala jsi mu problémy :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 07:50

Tak ho tam milá drahá nedávej. Když myslíš že mu v LDN nebo domě seniorů bude líp, tak šup tam s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
22.7.15 07:53

Mám to taky, ale mám 8mi měsíční dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
22.7.15 07:57
@Anonymní píše:
3,5 ROKU. Je to už velký kluk. Chce mezi děti, do školky…do dětského koutku. A já jsem tak úzkostlivá :zed: bojím se že se mu něco někde stane. Když si představím, že jdou ze školky VEN se projít tak je mi zle. Je divoký, utíká..zakladatelka

tak u téměř čtyřleťáka bych se já teda rozhodně nebála..dítě bych na chvilku do koutku dala s klidným svědomím už po druhém roce :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML