Stáhnutí předkožky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
monulinka1007
21.7.15 14:55

Stáhnutí předkožky

Ahojky všem :-) Mám takový dotaz a nevím si s nim rady :-( Syn 5 let, dneska jsme byly na urologii přetahovaly mu pindíka, dělali mu to kolem 11 a ted jsem mu to chtěla stáhnout ale malej se začal hystericky vztekat, kopal když jsem mu to přetahla pomocí olejíčku tak mu z toho tekla krev :-( Má s tím někdo zkušennosti??Nerada bych něco zanedbala, nebo radši zajít k dětskému lékaři :-) děkuji za odpovědi :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1068
21.7.15 15:35

Ahoj -pokud mu to museli strhnout tak je jasné že ho to bude pár dní bolet i při čůrání a i to přetahování-my jsme to dělali ve vaně s teplou vodou-syn do vody ze začátku i čůral aby ho to neštípalo-měli jsme i mastičku na mazání-měl tam teda trochu zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monulinka1007
21.7.15 15:53

@Zacharova strhnout mu to museli. Zánět tam nemělneměl. Při čůrání ho to nebolíbl, ale nenechá si to namazat ode mě..Vím že ho to bude bolet ale mám strach aby mu to nezarostlo znova když si na něj nenechá ani šáhnout, akord když mu tekla krev..

• Citovat
  • Upravit
monulinka1007
21.7.15 16:28

@JayLee taky ráno zajdu k dětský radši abych nic nepodcenila..Akorát dneska už mu to nestáhnu nechce abych mu na něj sahala :-)

• Citovat
  • Upravit
monulinka1007
21.7.15 16:39

@JayLee Dobře dobře děkuji za rady :hug:

• Citovat
  • Upravit
monulinka1007
21.7.15 16:46

@JayLee Já doufám že to bude v pohodě :-)

• Citovat
  • Upravit
monulinka1007
21.7.15 17:52

@JayLee Tak to je jasný :-) zítra zajdem k doktorce a uvidíme :-) Říkala jsem mu že si má zkusit sám to stáhnout ve vodě tak uvidíme :-)

• Citovat
  • Upravit
monulinka1007
22.7.15 09:14

@JayLee Tak jsem dneska byla u dětské doktorky :-) Řekla mi že je blbost abych mu to stahovala celý když to ma oteklý..Přitom mi to řekl ten doktor ať to stahuju :? Tak máme stahovat jen kousek a namazat a v pátek na kontrolu :-)

• Citovat
  • Upravit
2614
24.7.15 14:33
@monulinka1007 píše:
Ahojky všem :-) Mám takový dotaz a nevím si s nim rady :-( Syn 5 let, dneska jsme byly na urologii přetahovaly mu pindíka, dělali mu to kolem 11 a ted jsem mu to chtěla stáhnout ale malej se začal hystericky vztekat, kopal když jsem mu to přetahla pomocí olejíčku tak mu z toho tekla krev :-( Má s tím někdo zkušennosti??Nerada bych něco zanedbala, nebo radši zajít k dětskému lékaři :-) děkuji za odpovědi :-)

Ten doktor by potřeboval jeho pačmágy přerazit. Vašemu synovi hodně ublížil. Prosím, přečtěte si tento článek, popřípadě jiné články v rubrice Info pro rodiče:

Doktoři proti obřízce (DOC), což je mezinárodní sdružení lékařů, zaznamenávají z týdne na týden mnoho vystrašených stížností rodičů, že byla jejich intaktním (neobřezaným) synům byla násilně stažena předkožka neznalými lékaři. Je to truchlivé, poněvadž toto předčasné násilné stažení je velmi bolestivé, závažné a trvale poškozující. To čehož si většina rodičů není vědoma, že předčasné stahování předkožky je chorobná epidemie, zvláště v anglosaských zemích a zvláště když se tam zvyšuje počet intaktních chlapců, tak se tam v tom situace neustále zhoršuje.

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…t-zastavena/

Toto je na výměnu doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
24.7.15 15:15

@monulinka1007 Ahoj tak jak ste dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Otakar Z.
24.7.15 16:17
@gin 124 píše:
Ten doktor by potřeboval jeho pačmágy přerazit. Vašemu synovi hodně ublížil. Prosím, přečtěte si tento článek, popřípadě jiné články v rubrice Info pro rodiče:

Doktoři proti obřízce (DOC), což je mezinárodní sdružení lékařů, zaznamenávají z týdne na týden mnoho vystrašených stížností rodičů, že byla jejich intaktním (neobřezaným) synům byla násilně stažena předkožka neznalými lékaři. Je to truchlivé, poněvadž toto předčasné násilné stažení je velmi bolestivé, závažné a trvale poškozující. To čehož si většina rodičů není vědoma, že předčasné stahování předkožky je chorobná epidemie, zvláště v anglosaských zemích a zvláště když se tam zvyšuje počet intaktních chlapců, tak se tam v tom situace neustále zhoršuje.

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…t-zastavena/

Toto je na výměnu doktora.

Taky to nechápu - v době strýce Googla takovéhle tmářství. Přitom již v podstatě panuje konsensus: Nepřetahovat, ublíží to - vzniká poškození vedou k fimóze, která se pak musí řešit chirurgicky.

Bohužel, někteří doktoři už jen jedou setrvačností.

• Citovat
  • Upravit
2614
24.7.15 16:38
@Otakar Z. píše:
Taky to nechápu - v době strýce Googla takovéhle tmářství. Přitom již v podstatě panuje konsensus: Nepřetahovat, ublíží to - vzniká poškození vedou k fimóze, která se pak musí řešit chirurgicky.Bohužel, někteří doktoři už jen jedou setrvačností.

Přesněji, k patologické fimóze. Přirozená fimóza, kterou ten doktor nesmyslně napravoval a tomu klučíkovi tak ublížil není žádná vada. Průměrný věk, kdy se uvolní je až 10,4 roku. U někoho se to stane brzy, u jiného zase pozdě. Obojí je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monulinka1007
24.7.15 21:36

@gin 124 Taky mi to přišlo trosku divný :-( Malej trpí ještě teď a delali mu to v utery.Sice už si to stáhne celý sám ale má to ještě nafialovělé a když mu ho chci umýt tak si na něj nenecha sáhnout..Doktorka řekla že je vse v poradku ale minimálně 5 dni to bude ještě citlivý :-(

• Citovat
  • Upravit
2614
24.7.15 21:52

Jak píše Dr. Travis, plno klukům to po takovém násilném stažení začne fungovat, jiným takový násilný zákrok způsobí velké problémy. Jenom doufám, že váš synek bude ten první případ. V žádném případě už to tak násilně neopakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monulinka1007
25.7.15 08:23

@gin 124 Byly jsme u dětské naší pediatričky a ta také říkala že to nemám stahovat celé když je to podrážděné..Taky ještě říkala že to bude citlivé ale jinak se to hojí hezky, tak doufám že vše bude v pořádku :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML