Bojím se MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
15.9.13 07:39

HOLKY Díky moc jen ještě dotaz

Holky a je divné, že mi teče krev i ze zadku…nemže to byt naznak nějakehoi prblemu nbeo nemoci něčeho takového? :? jA SE JEN BOJÍM co se to najednou děje, že najednou teče i ze zadku a toaletak je červeny za 5secund :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.9.13 07:41

@araw Pravě že mám i krev tam kde je zadek-blbe vyjadření a po utření tam je taky krev, jo blbě se vyjadřuji :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.9.13 07:42

Asi bys měla jít i za maminkou nechat si poradit, pokud neví, že menstruaci máš pak ti asi nepomůže..takto budeš mít brzy zničené všechny kalhotky a bez vložek začneš prosakovat i na tepláky, kalhoty..kdyy něco určitě sem napiš, ale zkus tu mamku, či jinou dospělejší osobo ženského pohlaví v okolí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
15.9.13 07:42
@Malickah píše:
@araw Pravě že mám i krev tam kde je zadek-blbe vyjadření a po utření tam je taky krev, jo blbě se vyjadřuji :roll: :lol:

Jo, je to normální. Vážně, promluv si s mámou, jsi ještě malá žába, tak tě aspoň uklidní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
15.9.13 07:46
@Malickah píše:
@araw Pravě že mám i krev tam kde je zadek-blbe vyjadření a po utření tam je taky krev, jo blbě se vyjadřuji :roll: :lol:

Jdi za mamou pokud z nejakeho duvodu nechces/nemuzes, tak jdi k doktorovi :nevim: Proc si tam cpes toaletak? To nema ani mama jednu vlozku? Nebo sousedka? Proc jdes kupovat vlozky az po dvou dnech menstruace? 8o
Jo a na tuhle otazku mi neodpovidej, pokud je ti to neprijemne…bydlis vubec s mamou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.9.13 07:49

Po utření je samozřejmě krev na papíře i když se utíráš vzadu, protože ta krev ti ulpí i na kůži okolo, pokud teda nemáš tampon, protože pak krev nevytéká ven… Si představ, když se řízneš a přiložíš si na to čtvereček gázy, tak přece nemáš krev jen přesně na tom místě ale i trochu okolo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.9.13 07:52

S mamkou sme o tom mluvily ;) říkala že pokud bude travt dlouho 8-10dní musíme k doktorovi :( A jinak m poradila atd, ale mamka je u tety ;) a ja jseem doma s tatkou :P Dnes se mamka vrací takže, super :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
15.9.13 08:07
@Malickah píše:
S mamkou sme o tom mluvily ;) říkala že pokud bude travt dlouho 8-10dní musíme k doktorovi :( A jinak m poradila atd, ale mamka je u tety ;) a ja jseem doma s tatkou :P Dnes se mamka vrací takže, super :))

Jo, tak uz vim, jak je to s mamkou. A ty nemas penize, ze by sis zasla do obchodu sama? Tatka o tom nemusi ani vedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
15.9.13 08:16

@Malickah vše co píšeš normální je, nepravidelnost taky..proto vždycky měj vložky doma. Jen mě zaráží..tvoje maminka snad nemá ms, že nemáte doma vložky?
Jinak já se teda vždycky sprchuju, nikdy jsem se nekoupala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.9.13 08:35

Proboha nebud čuně a řekni mámě at ti dá vložku nebo tampon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.9.13 14:58

@Malickah Jo, je to normální. Jsi mladá, tak to nemusíš mít pravidelně, chvíli potrvá než se ti to srovná.
Kup si pořádně savé vložky, hlavně na noc. Já si pamatuju, když jsem se ráno zvedla z postele, tak krve jak z vola :zed: A JE DOBRÉ mít doma alespon pár vložek do zásoby ;)
Křeče jsou taky normální - kdyžtak popros maminu o nějaký prášek na bolest, kdyby to nešlo vydržet - ale spíš ibalgin, paralen neee ;)
Kousky krve jsou normální ;)
Ze zadku ti nic neteče, neboj :-)
Koupat se nekoupej, lepší je sprcha. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS