Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
**@anonym píše:
Asi tusis správně
Tak pak ale fakt mazej pryč… Není to poprvé, co tu píšeš, vid? Já vím, že nejsi v lehké situaci, ale fakt není jiné řešení bydlení možné?
Ja bych policii nevolala pc bych se bala ze to s nima pak bude jeste horsi, ale uz bych mela sbaleno a hledala neco jineho. Nikdy nevis, jak moc jim preskoci a fakt vam neco udelaji.
Jezis neblazni a prestehuj se, mas mimco a pri predstave, ze mu fakt rupne v kouli a vlitne na vas s macetou.. radsi nedomyslet!! Proc tam zustavas?
A jaky je problem se prestehovat? Klidne do 1+1, nez se nechat pozabijet ne?
Už bych dávno byla odstěhovaná. Vedle takových magorů bych nebydlela ani omylem.
Tam snad musi byt nejaky vazny problem se stehovanim, jinak si neumim vysvetlit, ze by tam nekdo zustaval bydlet… ![]()
Problem je, ze mam celkem levny najem, cca 6 tisicba bojim se, ze levnejsi nedostanu, uz ted to zvladam dost spatne ![]()
Nevoim co delat, dneska mluvila s tou holcinou, co tu vcera byla, jeji ucitelka, je to sousedka z druhe strany, ptala se ji, co se to delo, ze to cele vodela. Pry rikala, ze videla uz kolikrat, jak ma me jeci a pod. Ze ona by to resila, ale ja se jich opravdu bojim, rict i slovo proti. Na chlapa si oni netroufnou, ale na me uplne v pohode. Kdyz tubse mnou byl kamarad, tak si nedfovolili ani ň, stejne tak, kdyz je doma majitelka, tak jsou jak nmilius, ale jak isem v dome sama…
Slo mi spis o to, jestli maji pravo mi vyhodit navstevu, nepustit mi ji domuba resit jake psy, mam na sve zahrade… A co v takovebsituaci delat. Bojim se, ze mi treba otravi psy. Mimule mu vadil i muj kluk, ktery si jezdil autickem po prijezdove ceste ![]()
@Anonymní píše:
Problem je, ze mam celkem levny najem, cca 6 tisicba bojim se, ze levnejsi nedostanu, uz ted to zvladam dost spatne
Nevoim co delat, dneska mluvila s tou holcinou, co tu vcera byla, jeji ucitelka, je to sousedka z druhe strany, ptala se ji, co se to delo, ze to cele vodela. Pry rikala, ze videla uz kolikrat, jak ma me jeci a pod. Ze ona by to resila, ale ja se jich opravdu bojim, rict i slovo proti. Na chlapa si oni netroufnou, ale na me uplne v pohode. Kdyz tubse mnou byl kamarad, tak si nedfovolili ani ň, stejne tak, kdyz je doma majitelka, tak jsou jak nmilius, ale jak isem v dome sama…
Slo mi spis o to, jestli maji pravo mi vyhodit navstevu, nepustit mi ji domuba resit jake psy, mam na sve zahrade… A co v takovebsituaci delat. Bojim se, ze mi treba otravi psy. Mimule mu vadil i muj kluk, ktery si jezdil autickem po prijezdove ceste
budeš čekt až mu budete vadit natolik, žetu mačetu použijí? Ksakru na co čekáš. Nemáš rodinu, kamarády, kteří by vám dočasně pomohli? V novým nájmu bys třeba měla příspěvek na bydlení a dalo by se to utáhnout.
Co kdyz mi prispevek neschvali?? Tak budeme na ulici!!! Snazim ee chodit kanalama, abych mu nedala zaminku ![]()
@lucenka píše:
budeš čekt až mu budete vadit natolik, žetu mačetu použijí? Ksakru na co čekáš. Nemáš rodinu, kamarády, kteří by vám dočasně pomohli? V novým nájmu bys třeba měla příspěvek na bydlení a dalo by se to utáhnout.
@Anonymní píše:
Co kdyz mi prispevek neschvali?? Tak budeme na ulici!!! Snazim ee chodit kanalama, abych mu nedala zaminku
najdi si na netu nějakou kalkulačku na ten příspěvek. Fakt nemáte nikoho, kdo by vám mohl v tyhle situaci pomoct?