Bojím se souseda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
2.6.14 17:10
**@anonym píše:
Asi tusis správně :(

Tak pak ale fakt mazej pryč… Není to poprvé, co tu píšeš, vid? Já vím, že nejsi v lehké situaci, ale fakt není jiné řešení bydlení možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
2.6.14 17:57

Ja bych policii nevolala pc bych se bala ze to s nima pak bude jeste horsi, ale uz bych mela sbaleno a hledala neco jineho. Nikdy nevis, jak moc jim preskoci a fakt vam neco udelaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
2.6.14 18:08

Jezis neblazni a prestehuj se, mas mimco a pri predstave, ze mu fakt rupne v kouli a vlitne na vas s macetou.. radsi nedomyslet!! Proc tam zustavas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
2.6.14 20:00

A jaky je problem se prestehovat? Klidne do 1+1, nez se nechat pozabijet ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.6.14 20:03

Už bych dávno byla odstěhovaná. Vedle takových magorů bych nebydlela ani omylem.

• Citovat
  • Upravit
8284
2.6.14 20:06

Tam snad musi byt nejaky vazny problem se stehovanim, jinak si neumim vysvetlit, ze by tam nekdo zustaval bydlet… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.14 20:48

Problem je, ze mam celkem levny najem, cca 6 tisicba bojim se, ze levnejsi nedostanu, uz ted to zvladam dost spatne :(
Nevoim co delat, dneska mluvila s tou holcinou, co tu vcera byla, jeji ucitelka, je to sousedka z druhe strany, ptala se ji, co se to delo, ze to cele vodela. Pry rikala, ze videla uz kolikrat, jak ma me jeci a pod. Ze ona by to resila, ale ja se jich opravdu bojim, rict i slovo proti. Na chlapa si oni netroufnou, ale na me uplne v pohode. Kdyz tubse mnou byl kamarad, tak si nedfovolili ani ň, stejne tak, kdyz je doma majitelka, tak jsou jak nmilius, ale jak isem v dome sama…
Slo mi spis o to, jestli maji pravo mi vyhodit navstevu, nepustit mi ji domuba resit jake psy, mam na sve zahrade… A co v takovebsituaci delat. Bojim se, ze mi treba otravi psy. Mimule mu vadil i muj kluk, ktery si jezdil autickem po prijezdove ceste :(

• Citovat
  • Upravit
lucenka
2.6.14 21:02
@Anonymní píše:
Problem je, ze mam celkem levny najem, cca 6 tisicba bojim se, ze levnejsi nedostanu, uz ted to zvladam dost spatne :(
Nevoim co delat, dneska mluvila s tou holcinou, co tu vcera byla, jeji ucitelka, je to sousedka z druhe strany, ptala se ji, co se to delo, ze to cele vodela. Pry rikala, ze videla uz kolikrat, jak ma me jeci a pod. Ze ona by to resila, ale ja se jich opravdu bojim, rict i slovo proti. Na chlapa si oni netroufnou, ale na me uplne v pohode. Kdyz tubse mnou byl kamarad, tak si nedfovolili ani ň, stejne tak, kdyz je doma majitelka, tak jsou jak nmilius, ale jak isem v dome sama…
Slo mi spis o to, jestli maji pravo mi vyhodit navstevu, nepustit mi ji domuba resit jake psy, mam na sve zahrade… A co v takovebsituaci delat. Bojim se, ze mi treba otravi psy. Mimule mu vadil i muj kluk, ktery si jezdil autickem po prijezdove ceste :(

budeš čekt až mu budete vadit natolik, žetu mačetu použijí? Ksakru na co čekáš. Nemáš rodinu, kamarády, kteří by vám dočasně pomohli? V novým nájmu bys třeba měla příspěvek na bydlení a dalo by se to utáhnout.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.14 22:17

Co kdyz mi prispevek neschvali?? Tak budeme na ulici!!! Snazim ee chodit kanalama, abych mu nedala zaminku :(

@lucenka píše:
budeš čekt až mu budete vadit natolik, žetu mačetu použijí? Ksakru na co čekáš. Nemáš rodinu, kamarády, kteří by vám dočasně pomohli? V novým nájmu bys třeba měla příspěvek na bydlení a dalo by se to utáhnout.
  • Citovat
  • Upravit
lucenka
2.6.14 22:22
@Anonymní píše:
Co kdyz mi prispevek neschvali?? Tak budeme na ulici!!! Snazim ee chodit kanalama, abych mu nedala zaminku :(

najdi si na netu nějakou kalkulačku na ten příspěvek. Fakt nemáte nikoho, kdo by vám mohl v tyhle situaci pomoct?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová