Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proč tam jste? Já bych okamžitě volala majitele, chtěla zpět kauci a šla klidně do hotelu než si něco najdu. Takhle bych tedy neriskovala, vždyť sama píšeš, že máš malé dítě. Co si na nich vezmeš, když asi nebudou svéprávní a když ti něco udělají nebo dítěti. Jak to chceš jinak řešit, žádné řešení není.
Pres jaky jeho pozemek? Cesta je spolecna…
Zahrada neni jejich, nemaji tam co lezt. Podala bych na ne trestni oznameni, ze tam vlitli s tou macetou…
Jinak ti radim… odstehuj se. To budou nejaci kreteni na entou… ![]()
Tak navštěvy si brát můžeš, ale pustit ty je nemusí když je to jeho pozemek..ten majtel toho domů kde ty bydlíš je jeho příbuznej nebo znamej? Že má na jeho pozemku dům nebo jak je to vyřešeno že jsou na 1 pozemku 2 domy? ( To mě zajíma jen ze zvědavosti, odpovídat nemusíš když nechceš) ale jinak já bych se odstěhovala
Já bych zavolala policii, podala na ně i trestní oznámení a začala si hledat něco jiného, tam bych nebydlela
Zbalit svestky a vypadnut..nikdy nevie clovek co sa moze stat a nepotrebujes aby sa prihodilo nestastie..viem, ze je tazke najst si dneska ubytko ale ide tu o vela..
Vedle takových magorů bych nebydlela. Bát se sousedů, nechat si vyhrožovat, nadávat, omezovat.. aby si člověk ani nemohl pozvat návštěvu, to je moc ![]()
U takových lidí nikdy nevíš kdy jim zrovna hrábne a něco udělají. Kvůli dítěti bych to neprodlužovala a hned začala shánět jiný bydlení ![]()
@želvice píše:
Jestli tuším, kdo jsi, tak už vážně odejdi…
Asi tusis správně ![]()
Dobry den, omlouvam se, zde budu anonymni, ale opravdubse bojim. Bydlim v rodinnem domku, kde jsem v najmu, majitele bydli v tomto dome take v druhe bytove jednotce. Problemem je, zde do domu vede stejna pristupova cesta, spolecna se sousedy, kteri maji na pozemku take dum. Je to hrozne divna rodina a popravde sw jich dost bojim, ne jen ja, jsou znami po celem meste, ze jsou divni. V domenbydli cela rodina, starsi pan, do prace chodi jen ona, pak jejich dva synove, ten jeden je podle vsehompsychicky naruseny clovek. Do pracenikdo z nich nechodi, proslycha se, ze hraji poker.
Problemem je, ze oni muzou vse, my nic, jak se clovek trosku ozve nebo cokoliv udela, je zle. Mela jsem v dome cerstce narozeneho syna, byla jsem tu sama a spala jsem, neslysela jsem, ze na dvore stekaji psi od majitelky, ktera je nechala na zahrade.. V tpom hrozny povyk a rev, vysla jsem ven, tam sousedi, hrozne po me zacali rvat kbuli tem psum, ten jejich syn vletel domu, vzal macetu, kteroiu maji za rohem dveri a bezel k nam na zahradu, ze nas jde pozabijet…ja v ruce maleho syna, fakt jsem se bala. A i ted, kdyz to pisu, citim strach.
Vcera opet incidemt. Prisla ke me holcina, je ji 14 let. Mela sebou psa, tak ji rikam, at ho necha na zahrade. Za chvili rany na dvere, tam sousediba hrozne po me rvali, ze tu je cizi cokl, ktery tu nema co delat, ze tam steka apod..ale kdyby to rekli slusne, tak nereknu pul slova, vezmu psa ze zahrady a je to ok. On tam rval, ze te holcine rozbije hubu a pod. Ja se ho fakt bojim, neda se mu vyhnout. Minulenzaee mlatil pesti do zdi vedle mojinhlavy, nekolikrat po sobe. Nevim, jak se branit. Snazim se jim vyhybat, ale to nejds, kdyz musim jit domu pres jejich pozemek…
Mam pravo si brat do najemniho bytu navstevy, kdyz musi projit pres jeho pozemek?? Protoze on mi uz nekolik navstev vyhosil, ze je pres ten pozemek nepusti. Bojim se, u cokoliv rict, je schopny mi ublizit. Omlouvam se, ze je to zmateny, pisu v rychlosti a plna emoci.