Bojím se, že zešílím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.2.22 20:48

Můžeš zkusit třeba Modin, je to doplněk stravy, ale nevím co máš za jiné léky, aby se to netlouklo, mě zabral do 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.22 08:01

Odkud jsi? Máš rozjeté úzkosti. Pracuji v organizaci pro lidi s psychickými potížemi v Jihomoravském kraji. Ale i v jiných krajích by se nějaké podobné služby našly. Potřebuješ to probrat s odborníkem a možná by to bylo i na dočasné antidepresiva. Jak spíš? Rozhodně už nic nečti na internetu, většina z nás by se našla všude. Můžeš mít třeba jen rozhašené minerály.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.22 08:04

Dobrý den,
Jsem ze Zlínského kraje. Ano, vím, ze to jsou asi úzkosti nějaké slabší, ale nemám to pořad. Většinou me to přepadne na 2-3 hodinky denně. Spím dobře - 8 hodin. Můj problém je ten, ze na tohle nejsem zvykla - nikdy v životě sem to nezažila a proto nevim, jak s tím pracovat. Potřebovala bych se to naučit - jak meditovat a podobně.

• Citovat
  • Upravit
6484
17.2.22 08:09

Cist na netu je blbost. Ja taky kdyz neco hledam, tak vzdycky najdu nejakou katastrofu a ne a ne se toho zbavit. Reseni je nehledat takove veci na internetu. Zkus zatnout zuby a kdyz na tebe pujde uzkost, tak se na ten internet nepodivat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76747
17.2.22 08:10
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Jsem ze Zlínského kraje. Ano, vím, ze to jsou asi úzkosti nějaké slabší, ale nemám to pořad. Většinou me to přepadne na 2-3 hodinky denně. Spím dobře - 8 hodin. Můj problém je ten, ze na tohle nejsem zvykla - nikdy v životě sem to nezažila a proto nevim, jak s tím pracovat. Potřebovala bych se to naučit - jak meditovat a podobně.

však Zlínský a Jihomoravský kraj jsou vedle sebe, nemohla by ti „slunečnice“ nějak pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.22 08:13

Zkus mrknout tady http://nepanikar.eu/zlinsky-kraj-6/ a stáhni si tu appku na mobil, je fajn. Že dobře spíš, je super zpráva. Určitě se jedná jen o nějakou epizodu, co brzy přejde. Zajdi si k obvodní na krev, úzkosti umí spustit i štítka např. Z výše uvedených organizací se můžeš někomu ozvat, pokud nebudeš „jejich“, nasměřují tě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.22 08:15
@stinga píše:
však Zlínský a Jihomoravský kraj jsou vedle sebe, nemohla by ti „slunečnice“ nějak pomoci?

Leda by zakladatelka pobývala na území JMK. Jinak by to na dojíždění k nám měla z ruky. A my, ač terénní služba, za hranice kraje taky nevyjíždíme, pouze do psychiatrické nemocnice v Kroměříži.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.22 08:24

Ano, dekuju moc. Na krev sem byla před 2 dny, dneska si mám zavolat na výsledky. A jsem přihlášena k psychologovi, ale až 23. března, tak do té doby to snad nějak přežiju.
Dnes už je mi lépe, dekuju moc, pomohla mi tato diskuze a taky jsem se bavila s mou známou a říkala, ze po covidu měla úzkosti několik týdnu a pak najednou zmizely a doporučila mi Zinek, Hořčík :palec:
Teď beru ještě nějaké prášky na prokrveni mozku od doktorky, aby se mi tolik natočila hlava a bez toho motaka je to taky hnedka lepší.
Jak sem říkala, můj problém je spis ten, ze s uzkostmi neumím pracovat, tudíž když to přijde, tak je to těžké se z toho dostat.
Navíc sem teď neměla moc možnost dělat věci, co dělám rada, jelikož mám své dny, zablokována zadá a podobně :roll:
Moc dekuju za všechny rady.

• Citovat
  • Upravit
412
17.2.22 08:39

Držím palce, ať se to brzo zlepší. Jinak u schizofrenie je typické to, že nemáš kritický náhled na změny ve svoji psychice…ve chvíli, kdy si uvědomuješ, že se něco děje a schopná s tím nějak pracovat to spíš ukazuje na nějakou neurózu, což není takový problém…Ale samozřejmě uvidíš, co psycholog :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.6.24 20:52

Jak ti je?

Ahoj, náhodou jsem narazila na tuto diskuzi. Prozivam úplně to stejné! Chci se zeptat, jak ti je? Zlepšilo se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
23.8.24 14:59

@Michamick ahoj,taky ted resim po covidu podobne problemy. jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí