Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Máš děti?
máš někoho doma?
a nebo si děláš kozy, že..
to je těžké poznat..
byly u tebe dříve drogy? trpíš hormonální nerovnováhou? to vše má vliv a dáváš málo info
pokud bys cítila problém s dechem, srdeční činností, tak volej 112, tam ti nikdo uši neutrhne
Příspěvek upraven 16.02.22 v 16:40
@Lucy75
Nemám děti, jsem studentka.
Mám přítele a nikdy jsem drogy nebrala.
@Anonymní píše:
@Lucy75
aha
a máš pocit, že na e-mimi chodí doktorky ihned, že ti řeknou co ti je??
laskavě se nech vyšetřit a starej se o své zdraví
Covid muze zpusobovat depky a precitlivelost - neboj, odezni to..
@Anonymní píše:
@Lucy75
Běž za svou doktorkou, jestli nemáš postkovidový syndrom.
@Kipa22
Už sem tam byla. Řekla, ze mám nejméně 3 měsíce počkat a pak to vše přejde, brat vitaminy a předepsala mi nějaké léky na prokrvení mozku. Plus jsem 23. března objednána k psychologovi. To už me ale do té doby doufám přejde. ![]()
Takto, já nejsem nevyrovnana, nikdy jsem nebyla. Toto mi děla až po tom covidu
@Amassakoul Už sem volala. Linka první psychické mi ale moc nepomohla. Znáte nějakou lepší?
Na mě to působí jako úzkostne porucha a vzhledem k tomu, že postcovidova uzkost se přihodit muze, objednání k psycholozce je dobrá cesta.
Držím palce. Víc bohužel neporadím, nejsem psycholog ani psychiatr.
Je tu spousta diskusí s tímto problémem, neboj, nejsi jediná. Občas se to někomu stane, je to spíš jen úzkostná porucha a přejde to, ale k psychologovi si určitě zajdi. Zkus si najít nějaký koníček, nejlépe pohybovou aktivitu, ať odpoutáš pozornost.
@MíšaaBarča
Ano, děkuji.
Je to spíše nepříjemné, ze na to musím pořad myslet, ikdyz vím, ze je to absolutní kravina.
Děkuji
Ahoj,
.
Omlouvám se za anonym, ale jsem opravdu mimo.
Poslední 3 týdny mám strašný strach z toho, že zešílím.
Začalo to Covidem - dostala jsem ho a den předtím měla neuvěřitelné točení hlavy, brain fog a podobně. Přečetla jsem si na internetu něco o derealizaci, schizofrenii a už to jelo
Od té doby se každý den bojím, že zešílím. Vzhledem k tomu, že mám pořád jakoby zamlžené vnímání, jak ve snu po covidu, mám jakoby pocity derealiazace - nebo spíš si uvědomuji, že svět je reálný ale pořád mě napadají myšlenky, co když ne a nevím jak dál, bojím se, že to budu mít už navždy.
Navíc sem si dneska přečetla, že derealizace může značit to, že se z vás stává schizofrenik či co.
Prosím holky, co mám dělat. Může se u vás derealizace projevit jen tak ze dne na den a být pořád přítomná?
Jsem objednaná k psycholožce, ale normálně jsem nikdy úzkosti neměla, až teď po přečtení všech těch šílených článků.
Děkuju