Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Aids bych se bála daleko míň než těch oparů.. infekce z herpes je pro malý děti neviditelný zabiják!!!může zapříčinit herpetickou infekci a v nejhorším herpetickou encefalitidu!!! je to horor vím moc dobře o čem mluvím!!! ![]()
Pokud se nepíchla o jehlu, tak bych AIDS neřešila…krom toho pokud vím, tak virus ADIS je na vzduchu „aktivní“ pouze několik desítek minut nebo pár hodin…pak na vzduchu umírá…prostě, pokud je byt např. měsíc neužívaný…je potencionální virus mrtvý…nevím jak se žloutenkou (ale asi je to stejný) zkus si zavolat na nějakou Help linku tam ti to řeknou přesně ![]()
@Gabrielaaa píše:úplně mě děsíš!!! Co to je??? Herpetická infekce?? Můj manžel na to taky trpí, má to vždycky z leknutí.
Aids bych se bála daleko míň než těch oparů.. infekce z herpes je pro malý děti neviditelný zabiják!!!může zapříčinit herpetickou infekci a v nejhorším herpetickou encefalitidu!!! je to horor vím moc dobře o čem mluvím!!!
@Jitka1976 píše:
Pokud se nepíchla o jehlu, tak bych AIDS neřešila…krom toho pokud vím, tak virus ADIS je na vzduchu „aktivní“ pouze několik desítek minut nebo pár hodin…pak na vzduchu umírá…prostě, pokud je byt např. měsíc neužívaný…je potencionální virus mrtvý…nevím jak se žloutenkou (ale asi je to stejný) zkus si zavolat na nějakou Help linku tam ti to řeknou přesně
Aha, tak tam nikdo nebyl asi cca půl roku.Ale zkusím se poptat.
A promluvila sis tim s maminkou? nesla by na testy pro tvuj klid? pro vnucku by to mohla udelat ![]()
Virus HIV žije mimo tělo podle mě jen pár minut, tak to není moc pravděpodobné, zkus si to najít na netu, podle mě i žloutenka na tom bude podobně
@alsem píše:
A promluvila sis tim s maminkou? nesla by na testy pro tvuj klid? pro vnucku by to mohla udelat
Moje máma je ulhaná a kdyby se pichla o jehlu, tvrdila by mi do krve, že se nepichla.
https://www.emimino.cz/…sicu-133253/
píšu tam o aftech ale je to to samé jako opary a ještě přečti deníček mé kamarádky, kdybych s tím nepřišla do styku nikdy by mě nenapadlo že opar nebo aft může být tak nebezpečný!!
@jenny.fields píše:
Proč ji necháš, aby dávala dítěti pusy, když má opar
Já ji nenechávám! Já ji to řeknu dost zřetelným hlasem, odejdu a slyším jak ji tu pusu dává! Zkouším to sní po dobrém, po zlém, prostě to nejde. ![]()
@Gabrielaaa píše:
https://www.emimino.cz/…sicu-133253/píšu tam o aftech ale je to to samé jako opary a ještě přečti deníček mé kamarádky, kdybych s tím nepřišla do styku nikdy by mě nenapadlo že opar nebo aft může být tak nebezpečný!!
https://www.emimino.cz/…koncem-9998/
No to mi ani neříkej! Teď měla v sobotu malá strašně vysoké horečky a mudr říkala, že má pusu plnou aftů ![]()
@jenny.fields píše:
Proč ji necháš, aby dávala dítěti pusy, když má opar
Hiv se přenáší i slinami apod. ne? pokud tvoje mamka je rozumná a není naivní tak by měla jít na testy a ohledně těch oparů bych měla teda asi větší strach taky vždycky hlídám když někdo dává malému pusu (rodina) tak jestli nemá opar ![]()
@Anonymní píše:
No to mi ani neříkej! Teď měla v sobotu malá strašně vysoké horečky a mudr říkala, že má pusu plnou aftů
Ahojte maminky, chtěla bych se vám svěřit s něčím, co mě moc trápí. Moje máma si vydražila byt a když do něj vešla, byl byt prázdný, ale po nějakých feťácích a prostitutkách. V bytě byly nalezeny injekční stříkačky, nádobí-kde vařily pervitin a všude originál fotky prostitutek a robertků. Jenže ona v tom bytě si začala všechno uklízet, vyhazovat oblečení, dávat různé věci do pytlů… Když jsme tam s manželem přišly po měsíci, kdy měla půlku vyklizenou, nabízela nám různá oblečení z toho bytu atd… když jsem vyděla ty stříkačky a to nádobíčko, udělalo se mi tak zle že jsem myslela že se pozvracím. Ale ona mi naivně tvrdí, že tam žily cukrovkáři…asi mám na čele nepsáno „idiot“. No a ted dává má 2leté dceři pusinky a máma tak trpí na velké opary, tak má furt opary…No a já se teď bojím o malou, že by moje máma mohla chytnout aids nebo něco podobného.