Bojím se, že má máma aids

Anonymní
25.12.12 19:40

Bojim se,že má máma aids

Ahojte maminky, chtěla bych se vám svěřit s něčím, co mě moc trápí. Moje máma si vydražila byt a když do něj vešla, byl byt prázdný, ale po nějakých feťácích a prostitutkách. V bytě byly nalezeny injekční stříkačky, nádobí-kde vařily pervitin a všude originál fotky prostitutek a robertků. Jenže ona v tom bytě si začala všechno uklízet, vyhazovat oblečení, dávat různé věci do pytlů… Když jsme tam s manželem přišly po měsíci, kdy měla půlku vyklizenou, nabízela nám různá oblečení z toho bytu atd… když jsem vyděla ty stříkačky a to nádobíčko, udělalo se mi tak zle že jsem myslela že se pozvracím. Ale ona mi naivně tvrdí, že tam žily cukrovkáři…asi mám na čele nepsáno „idiot“. No a ted dává má 2leté dceři pusinky a máma tak trpí na velké opary, tak má furt opary…No a já se teď bojím o malou, že by moje máma mohla chytnout aids nebo něco podobného.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13046
25.12.12 19:47

Aids bych se bála daleko míň než těch oparů.. infekce z herpes je pro malý děti neviditelný zabiják!!!může zapříčinit herpetickou infekci a v nejhorším herpetickou encefalitidu!!! je to horor vím moc dobře o čem mluvím!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
25.12.12 19:51

Pokud se nepíchla o jehlu, tak bych AIDS neřešila…krom toho pokud vím, tak virus ADIS je na vzduchu „aktivní“ pouze několik desítek minut nebo pár hodin…pak na vzduchu umírá…prostě, pokud je byt např. měsíc neužívaný…je potencionální virus mrtvý…nevím jak se žloutenkou (ale asi je to stejný) zkus si zavolat na nějakou Help linku tam ti to řeknou přesně :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.12 19:57
@Gabrielaaa píše:
Aids bych se bála daleko míň než těch oparů.. infekce z herpes je pro malý děti neviditelný zabiják!!!může zapříčinit herpetickou infekci a v nejhorším herpetickou encefalitidu!!! je to horor vím moc dobře o čem mluvím!!! :zed:
úplně mě děsíš!!! Co to je??? Herpetická infekce?? Můj manžel na to taky trpí, má to vždycky z leknutí.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.12 19:58
@Jitka1976 píše:
Pokud se nepíchla o jehlu, tak bych AIDS neřešila…krom toho pokud vím, tak virus ADIS je na vzduchu „aktivní“ pouze několik desítek minut nebo pár hodin…pak na vzduchu umírá…prostě, pokud je byt např. měsíc neužívaný…je potencionální virus mrtvý…nevím jak se žloutenkou (ale asi je to stejný) zkus si zavolat na nějakou Help linku tam ti to řeknou přesně :-)

Aha, tak tam nikdo nebyl asi cca půl roku.Ale zkusím se poptat.

• Citovat
  • Upravit
11522

A promluvila sis tim s maminkou? nesla by na testy pro tvuj klid? pro vnucku by to mohla udelat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalusa

Virus HIV žije mimo tělo podle mě jen pár minut, tak to není moc pravděpodobné, zkus si to najít na netu, podle mě i žloutenka na tom bude podobně

• Citovat
  • Upravit
26574
25.12.12 19:59

Proč ji necháš, aby dávala dítěti pusy, když má opar 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.12 19:59
@alsem píše:
A promluvila sis tim s maminkou? nesla by na testy pro tvuj klid? pro vnucku by to mohla udelat :think:

Moje máma je ulhaná a kdyby se pichla o jehlu, tvrdila by mi do krve, že se nepichla.

• Citovat
  • Upravit
13046
25.12.12 20:00

https://www.emimino.cz/…sicu-133253/

píšu tam o aftech ale je to to samé jako opary a ještě přečti deníček mé kamarádky, kdybych s tím nepřišla do styku nikdy by mě nenapadlo že opar nebo aft může být tak nebezpečný!!

https://www.emimino.cz/…koncem-9998/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.12 20:01
@jenny.fields píše:
Proč ji necháš, aby dávala dítěti pusy, když má opar 8o

Já ji nenechávám! Já ji to řeknu dost zřetelným hlasem, odejdu a slyším jak ji tu pusu dává! Zkouším to sní po dobrém, po zlém, prostě to nejde. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.12 20:02
@Gabrielaaa píše:
https://www.emimino.cz/…sicu-133253/

píšu tam o aftech ale je to to samé jako opary a ještě přečti deníček mé kamarádky, kdybych s tím nepřišla do styku nikdy by mě nenapadlo že opar nebo aft může být tak nebezpečný!!

https://www.emimino.cz/…koncem-9998/

No to mi ani neříkej! Teď měla v sobotu malá strašně vysoké horečky a mudr říkala, že má pusu plnou aftů :,(

• Citovat
  • Upravit
13046
25.12.12 20:03
Jo málokod ví že je to nebezpečný.. já to dřív nevěděla přesto že jíá ani otec dítěte jsme nikdy opar nebo aft neměly náš syn chytil afty a málem to všechno špatně dopadlo, kdyby jsme nezahájily léčbu v zárodku, hodně brzy!!!
@jenny.fields píše:
Proč ji necháš, aby dávala dítěti pusy, když má opar 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
25.12.12 20:03

Hiv se přenáší i slinami apod. ne? pokud tvoje mamka je rozumná a není naivní tak by měla jít na testy a ohledně těch oparů bych měla teda asi větší strach taky vždycky hlídám když někdo dává malému pusu (rodina) tak jestli nemá opar :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.12.12 20:04
Některé děti se z toho dostanou samy, některé to štěstí mít nemusí§§ naštěstí mám hodně dobrou doktorku která se už s herpetickou encefalitidou setkala a nasazuje herpetika!
@Anonymní píše:
No to mi ani neříkej! Teď měla v sobotu malá strašně vysoké horečky a mudr říkala, že má pusu plnou aftů :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí