Dcera (3měsíce) bojkotuje láhev nebo mléko

346
28.9.26 18:01

Bojkot lahve?

Zdravím, chci se zeptat, zda někdo nemá s tímto zkušenost, ať už s bojkotem kojeni, nebo lahve.. ono to vyjde nastejno.. Mam 3 měsíční dceru, a poslední dva dny mi odmítá pít přes den. Jen co se přiblížím s lahvičkou, začíná řev. Vidím, že pláče hlady ale mléko prostě nechce. V noci normálně pije.. jak tohle řešit? Jsem z toho zoufalá, od začátku máme problém s přibíráním, a bojím se, aby nebyla dehydratovaná..prejde to?:( Zkoušela jsem krmit za chůze, v jiných polohách, pouštím šum na uklidnění a nic… Jediné, kdy se nají, je ve spánku, ale tomu pres den ted taky moc nedá.. mate zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2025
28.9.26 19:26

Takove obdobi jsme taky měli. Nám pomohlo dat nejdriv dudlik a pak vymebit za lahev. U dudliku se syn trosku uklidnil a tak v klidu pil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6676
28.9.26 22:04

U starší dcery jsem to nezažila, ale u mladší ano. Trvalo to asi týden a prostě jsem ji tu lahev strkala jen v polospánku.
Tenkrát jsem se na to ptala pediatra a je to běžné. Naštěstí to netrvá moc dlouho, ale opravdu jen pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.26 22:39
@Markéta188 píše: Více

Tak tím bych si nebyla jistá. Já naštěstí zkušenost nemám, ale kamarádka tohle řešila u dcery a byl to boj snad na půl roku. Teď už ji napůl přes den příkrmy/ normální jidla a to mlíko k tomu. Ale tomu mlíku stale moc nedá, co tak od ní slyším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6676
28.9.26 22:46
@Barevné klubíčko píše: Více

Tak určitě to není 100%. Ale podle pediatra to běžné je. Mě to vyděsilo hodně a utvrdil mě v tom, že každý 2. miminko má dočasný bojkot.
Tak snad to bude i tento případ no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11629
29.9.26 05:56
@Markéta188 píše: Více

Ja ho zažila u obou kluku, u mladsiho slo asi o 14 dní, slo tedy o kojení. U starsiho jsem tehdy nevěděla, ze slo o bojkot. Tam jsem si to trošku zbytečně zkomplikovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová