Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Len nie píše: Více
Pokud to v pohodě zaspíš, tak to nic vážného nebude.
@Len nie Ani na EEG jsi nebyla?
Pokud ti běžné léky nezabírají, tak to může být vážnější. Zkus jiného neurologa.
@Evkad píše: Více
To je blbost. Migrénu taky zaspím. Jen usínám s bolestí a probouzím se s bolestí.
@cecetka Tak mně migréna budí klidně několikrát za noc, dokud si nevezmu prášek.
A co zablokovaná krční páteř? Já na to hodně trpěla a ani prášky na bolest na to nezabíraly. Jediné co mi pomáhá je spaní na nízkém polštáři a v případě obtíží spím a nosím doma límec.
Co fyzioterapie? Můžeš mít něco zablokovaného, od toho tyhle bolesti taky bývají.
Možná orl.
Naše děcka tohle měly při zánětu dutin, aniž by měly rýmu.
@Len nie píše: Více
Ja tohle mela loni na podzim. A pomohla fyzio a občas masáž.
Nepodceňovat bolení hlavy! Může to být nachlazení, stres, sedavé zaměstnání, bolest spojená s onemocněním krční páteře… Já jsem ta šťastná, že po 50 neřeším tuto bolest, sem tam zajdu na masáž, mám ráda chůzi a navštěvuji pilates. Doporučuji.
@cecetka nezlob se na mě, ale migrénu nezaspim migrénu prozvracim s pak vysíláním usnu
@nick mandarinka píše: Více
Proč jsou lidi přesvědčený, že je jenom jedna podoba migrény a všichni to musí mít stejně? Mám dítě s migrénou, dlouhodobě navštěvujeme neurologii, a když to vychytáme včas, za specifických podmínek to dokážeme utnout vysokou dávkou paralenu a pokusit se usnout. Když jsem se ptala doktorky, že jako na internetu píšou, že tohle nemůže být migréna, velmi rychle mě vyvedla z omylu. A zastává názor, že si máme na sobě vypozorovat, co zabírá, i když třeba zrovna tohle většině lidí stačit nebude. Triptany má teda taky, když je hůř.
Dobrý den, měl někdo problém s bolestí hlavy tyden? Na neurologii jsem byla vcera, napsala horcik s tim, ze na me nic neshledala… udělala pouze vyšetření kladivkem, chůze po špičkách, baterkou do očí a tim to skončilo. Pry asi ze stresu bolest.. zadny nepocituji stres. Léky nepomáhají.. brufen, algifen bez afektu. Žádné jiné obtíže krom bolesti hlavy nemam… nikdy jsem na to netrpěla.. pomohlo vám na to neco? Kdo s tim mel zkušenosti 😊 v noci me to nebudi a je mi nejlíp 🥱