Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Zrovna včera jsem četla tuhle samou větu, kterou psala orl lékařka.
Foto:
Poslední 3 mědíce mám pořád rýmu, každou chvíli mě bolí v krku, jsem unavená, kašlu. A rekla bych ze to je proto, ze jsem proste v zaprahu a jsem vycerpana, nemam cas na poradny odpocinek, nemam optimalni stravu, stres zahanim cigarama a sladkostma.
Tohle jsem měla úplně stejně, každý měsíc rýma nebo nachlazení, pořád dokola. Nakonec mi hodně pomohly tobolky Život od White Elephant, beru je už druhý měsíc a od té doby mám klid. Jsou čistě přírodní, zaměřené právě na posílení imunity a regeneraci těla, takže pomáhají tělu zvládat změny počasí i únavu. Za mě fakt skvělá volba, hlavně teď na podzim. ![]()
Co EB virus. Není reaktivace? U mě po covidu reaktivace a nemocná jsem téměř nonstop. A taky jsem jednu dobu měla stav podobný nachlazení co měsíc, tedy zejména před menstruací.
@StehlikovaIvca Tohle jsem měla úplně stejně, pořád dokola rýma a nachlazení a už jsem z toho byla fakt otrávená. Ty tobolky mi dávají smysl právě tím, že to není rychlá náhražka, ale spíš podpora těla, když je člověk unavený a lítá počasí. Navíc se mi líbí ten přírodní koncept, protože nechci do sebe cpát milion věcí najednou. Za mě super tip hlavně na podzim, kdy se to ve školách a práci vždycky rozjede.
Zdravím, mám vždy každý měsíc na konci měsíce rýmu. Nevíte, z čeho by to mohlo být? Je to docela divné, žádné alergie nemám a ani jsem neměla