Bolavá boulička nad rtem

Anonymní
3.12.14 12:32

Bolavá boulička nad rtem

Holky S. O.S. :zed: Včera večer se mi nad rtem udělala úplně rudá červená a bolavá boulička. Dneska ráno na té bouličce tři bílé tečky. :roll: Neví někdo jak to ošetřit aby to co nejdřív zmizelo? Vypadám jak klaun a hrozně se stydím někam jít, zrovna mám dneska pochůzky. Prosím anonymně. :oops: Ta boulička je celkem velká, vypadalo to jako by v ní byl hnis, ale není. Boulička je tvrdá. Prosím prosím, snad někdo bude vědět :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6538
3.12.14 12:35

Zkoušet vypálit slivovicím mohlo by to zaschnout a zatáhnout se. Jinak zkusit překrýt nějakou tyčinkou nebo makeupem. Půjde asi o podkožňák, který je hrozně bolestivý a nejde vymáčknout. Opar to není ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
3.12.14 12:43

To bude ten vodnatý beďar-to bolí s prominutím vždycky jak sviňa :D ale vždycky mi pomůže přežít tu bolest a vší silou to vymáčknout (ten vodnatý naštěstí nedělá jizvy) a on pak uschne za pár hodin sám :) jinak, nic na to nepatlat-zbytečně to zacpeš-to mi říkala i na kožním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.14 12:47

@mischelinka Ano,vymáčnout nejde a opar to není. Prostě rudá boulička a začíná přesně na okraji horního rtu, byly tam ty bílé tečky, jediné ty vymáčnout šly :nevim: Potřela jsem to desinfekcí a zakryla zatím tělovou náplastí :nevim:

@AdelaHores Bolí to hodně, to je fakt. :| Mě to vymáčknout bohužel nejde :nevim: Jako kdyby tam uvnitř žádná tekutina nebyla… :zed:

• Citovat
  • Upravit
6538
3.12.14 13:05

Mě to taky nikdy nejde vymáčknout, Tam jakoby není klasická špička a bývá to hluboký beďar, ta to nejde. Co mi pomáhá je to jednině sušit potíráním alkoholem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
3.12.14 13:05

@mischelinka taky mam podkozaky, hlavne na zadech a krku a je to hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
3.12.14 13:08
@xsaleen píše:
@mischelinka taky mam podkozaky, hlavne na zadech a krku a je to hnus

bolest neskutečná, esteticky hrůza. Bože, co nám to dělají :mrgreen: Já byla teď v sobotu pozvaná na večírek a se mnou šel i jeden krasavec, který se mi usídlil uprostřed tváře. Nádhera. A já se tak těšila, jak se vyšňořím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@mischelinka Mám tu vodku, bude stačit? :think:

• Citovat
  • Upravit
6538
@Anonymní píše:
@mischelinka Mám tu vodku, bude stačit? :think:

zkus, tím nic nepokazíš. Anebo Alpu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.14 13:10
@mischelinka píše:
zkus, tím nic nepokazíš. Anebo Alpu?

Bohužel nemám :zed: Jen vodku, jablíčko… :mrgreen: A Detol desinfekci :D

• Citovat
  • Upravit
10134
3.12.14 13:11

@mischelinka nejhorsi je, ze to svedi, loupe se kuze a desne dlouho hoji.. I mi po tom zustavaji fialovy flekyy a jizvy… Mam na to super mast ood kozni ale smi se pouzivat jen pul roku. Navic kojim tak zaase mam peska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
3.12.14 13:13
@xsaleen píše:
@mischelinka nejhorsi je, ze to svedi, loupe se kuze a desne dlouho hoji.. I mi po tom zustavaji fialovy flekyy a jizvy… Mam na to super mast ood kozni ale smi se pouzivat jen pul roku. Navic kojim tak zaase mam peska

já tam taky mívám flek ještě hodně dlouho. A jak se to loupe, tak to nevypadá nic moc, tak to vždycky sloupnu a s tím i tu novou kůži a hojení jede zas nanovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.14 13:17

Tyjo, vůbec nezávidím takovéhle problémy, mě se to teď udělalo poprvé a šílený…Kdyby to aspoň nebylo tak rudý :zed:

• Citovat
  • Upravit
6538
3.12.14 13:23

A tak když nejde o nic horšího :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
3.12.14 16:50

Občas mi to taky nejde, to se mi pak udělá taková „kula“ (hodně často bohužel na tvářích) a to teda bolí jak :zed:. Nejhorší je, když se do toho třeba nechtíc drbnu :D :D no to pak skučím jak pes :) a je pravda, že ty, co nejdou vymáčknout šupinkatí a dělají jizvy. Na kožním my na to dala ty atb Zynerit a to teda pomohlo! Ale občas se mi tam mrcha udělá znova..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí