Spurt a spontánní potrat - jsem "mrtvá"

16
1.12.14 10:27

Spurt a spontánní potrat - jsem "mrtvá"

Ahoj, jsem jak zbitá, bolí mě snad všechno, chřipka to neni… hlavně mě bolí žebra, kyčle, kolena… Malá má týden spurt, ze začátku jsem kojila celou noc teď se to lepší, to už jsem začala být celá zlámaná od toho jak jsem malou kojila a nemohla se pořádně uvelebit a spát, mám přes 70 kg takže se vrtím protože se rychle přeležím. Teď do toho asi potrat, dostala jsem mestruaci a mámto šílené, poznala jsem že to bude asi potrat, zajdu na gynekologii ale proč píšu, nesetkal jste se s tím někdo? jsem jak zbitá a teď už malátná, myslím si že odpočinku mám dost a nehoním se. Chtělo by to železo? Poradtě co s tím mám dělat než to začanu řešit s doktorem :nevim: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
1.12.14 10:34

@Michaelco ja jsem po prvnim porodu mela take mnohem silnejsi menstruace, nez pred nim.
Urcite ti nejvic pomuze spanek. Takze kdykoliv zalehnout s malou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
1.12.14 10:34

Na potrat si dát železo?? vůbec nerozumím tvému dotazu :think: ty jsi(byla) těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
1.12.14 10:35

@Michaelco Tohle jsem měla minulý měsíc..bylo to hrozný..vyvrcholilo to oparem na víčku a mega uzlinou..došla jsem si k doktorce nechala jsem si píchnou B12 a koupila jsem si GS echinacea forte na imunitu a do dvou dnů pohoda..tak ať je lépe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
1.12.14 10:36

@syselinka Tak když ztratíš hodně krve železo je snad jasný ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.12.14 10:37

@Michaelco upřímně? můj vstává teď co hodinu a já jsme tak na vlezení do rakve a zaklapnutí víka.. o tom, že mi je už týden v kuse kosa ani nemluvím :zed: co pomůže? netuším, jinak už bych to udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
1.12.14 10:41

@Leniczka23 já jen nechápu, že si tak klidně diagnostikuje, že potratila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.12.14 10:44

Já myslím, že jsi nevyspalá, unavená, bolavá z toho špatnýho ležení a dostala jsi k tomu první poporodní ms (která mě mimochodem bolela jak kr.va) a že se ti to tělo zase dává dohromady. Železo si klidně dej a nejlíp odevzdej někomu dítě a lehni ;) A neboj, někde tam v dáli, kam ještě nevidíš, to skončí, to ti můžu i slíbit :lol:

• Citovat
  • Upravit
16
1.12.14 10:46

No musím zajít na gyndu, měli jsme s přítele tušení že jsem asi otěhotněla na test bylo brzy pak jsem to dostala, tampon a vložka ani ne pul hodiny, to co ze mě vycházelo jsem v životě neviděla a to že mám normálně silnou menstruaci… psala jsem ASI, musí mi to potrvdit doktor, a chtěla jsem poprosit o radu co na povzbuzení, k doktorovi půjdu proto aby mi to potvrdil nebo vyvrátil a zjistil jak na tom jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
1.12.14 10:54

@Michaelco no já kdysi na podobnou únavu dostala od praktický doktorky hořčík a fakt pomohl. Ono ta kombinace spurtu, kojení, nočního vstávání a první menstruace po xx měsících je strašně náročná na organismus.
Mě už k pádu do rakve chybí jen ta menstruace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
1.12.14 10:55

@Michaelco prosim tě a jak dlouho jsi po porodu, že si myslíš, že jsi byla znovu těhotná? jestli se teda můžu zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
1.12.14 11:01

@Michaelco no pokud to byl spontální potrat defakto cca týden po početí, tak ti to doktor nepotvrdí. Musela by jsi jít leda hned na krev, aby našel ještě zbytkové hcg, ale za týden, už tam nic nenajde a na ultrazvuku to nepozná. Sama mám za sebou dva takové, a neměla jsem žádné bolesti, které normálně při MS nemívám. A to že máš bolestivou a silnou MS se stává, to nemusí být potrat. A ty kusy jsou při MS normální, odchází sliznice a tělo se čistí. Ten první jsem poznala tak, že Ms neskončila, tak jako vždy, ale špinila jsem dál a při tom druhém jsem naopak nejdřív týden špinila a pak další týden krvácela. Spíš bych řekla, že ti celkově asi chybí vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.12.14 11:03

Přes tři měsíce a měsíčky mám potřetí, no nic s tím potratem to neřešte otázka pořád stejná co vám pomáhalo, až zajdu k doktorovi určitě sem napíšu taky by mě to zajímalo jestli jsem opravdu potratila. Každopádně jestli potrat nebo menstruace jsem úplně vyšťavená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.12.14 11:04

Taky si myslím že mi chybí vitamíny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
1.12.14 11:09
@syselinka píše:
@Leniczka23 já jen nechápu, že si tak klidně diagnostikuje, že potratila :nevim:

Jo v tom tě chápu..to já taky ne..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast