Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No jo já si myslím jestli něco takového zažijete, rozhodně to nikdomu nepřeji tak to podle mě každá ženská pozná a jestli to neni potrat tak něco nebylo úplně ok, dočetla jsem se že to může být i něco se sliznicí… ![]()
@Michaelco Já bych řekla, že ti chybí vitamíny a spánek, jsi celkově vyčerpaná. Občas jsem se synem taky zažívala stavy celkového vyčerpání, člověk si musí přestat hrát na hrdinu a trošku se začít věnovat sobě.
SP jsem prodělala a krvácení bylo opravdu šílené, trvalo to asi 8-10 dní, někdy jsem musela měnit vložky i po půl hodině a bolest břicha k tomu…byla to první MS po porodu? Také může být silná nebo jiná než obvykle. KOntrolou u lékaře nic nepokazíš. Držím palce ať je brzy lépe.
Nene třetí a normálně vím co je to silná mestruace protože jinou ani nemám, prostě jak když podříznete tele a tohle bylo jak dve krávy najednou… Vím že teď ani nejím moc zeleniny, prostě nemám chuť
@Michaelco Určitě to mohl být SP, pokud bys krvácela déle než to obvykle máš, zašla bych být tebou na gyndu, pro klid…může to být i něco jiného. Test jsi zkoušela dělat? Kdyby byl pozitivní i přes to brutální krvácení, tak bych letěla radši na gyndu hned. Já měla slabou čárku na testu i několikátý den krvácení při spontánním potratu, v té době jsem měla hcg pod 100 jednotek a test na to stejně reagoval tenčí čárkou…