Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, prosím o radu, mám bolesti zad pod lopatkami při pohybu a ohnutí, nemá někdo podobné zkušenosti? co s tím dělat nebo čím to může být? děkuji
Ahoj, a co to třeba víc rozvést? Jak dlouho tě tam bolí? Je to pod oběma lopatkama? Jak bys popsala bolest, jako píchání, tlačení, nebo opravdu bolest?
@Petule030 bolí mě to tam tak týden, pod oběma lopatkami, začlo to na pravé a ted u´ž i druhá a je to jako takové rýpání, střílení ta bolest, a už i při nadechnutí.
@kasandra7
Může to být začátek problémů s játry nebo žlučníkem. Hlavně pokud se ráno cítíš unavená a neosvěžená spánkem.
@kasandra7
Pri pohybu a ohybani to bude od patere. Protahnout, netahat nic tezkeho, analgetikum dle potreby a ukazat dr… pro potvrzeni a event te posle na vysetreni nebo rehabilitace, to uz podle nalezu.
Mě bolelo pod lopatkama rok, kolikrát jsem bolestí nemohla ani spát. Už jsem měla myšlenky, že tam mám narostlej nějakej nádor, jak píšeš takové nepříjemné rejpání, někdy tupá bolest. Pak jsem začala chodit do zdravotního cvičení a vše se zpravilo a už mám pokoj. U mě to bylo ochablím svalstvem zad a lopatek. Nebolí tě i někdy záda, jako takové?
Můžeš mít ochablé či ztuhlé svalstvo, od bolesti by ti mohla pomoci odborná masáž. Může to být i jiný problém, raději si zajdi k doktorovi
Lepší teď zbytečně, než aby ses potom celé svátky nemohla ani pohnout ![]()