Bolest pod lopatkama

358
29.11.14 13:12

bolest pod lopatkama

Ahoj, prosím o radu, mám bolesti zad pod lopatkami při pohybu a ohnutí, nemá někdo podobné zkušenosti? co s tím dělat nebo čím to může být? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
29.11.14 13:16

Ahoj, a co to třeba víc rozvést? Jak dlouho tě tam bolí? Je to pod oběma lopatkama? Jak bys popsala bolest, jako píchání, tlačení, nebo opravdu bolest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
29.11.14 13:21

@Petule030 bolí mě to tam tak týden, pod oběma lopatkami, začlo to na pravé a ted u´ž i druhá a je to jako takové rýpání, střílení ta bolest, a už i při nadechnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
29.11.14 13:26

@kasandra7
Může to být začátek problémů s játry nebo žlučníkem. Hlavně pokud se ráno cítíš unavená a neosvěžená spánkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
29.11.14 13:35

@kasandra7
Pri pohybu a ohybani to bude od patere. Protahnout, netahat nic tezkeho, analgetikum dle potreby a ukazat dr… pro potvrzeni a event te posle na vysetreni nebo rehabilitace, to uz podle nalezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
29.11.14 14:37

Mě bolelo pod lopatkama rok, kolikrát jsem bolestí nemohla ani spát. Už jsem měla myšlenky, že tam mám narostlej nějakej nádor, jak píšeš takové nepříjemné rejpání, někdy tupá bolest. Pak jsem začala chodit do zdravotního cvičení a vše se zpravilo a už mám pokoj. U mě to bylo ochablím svalstvem zad a lopatek. Nebolí tě i někdy záda, jako takové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.11.14 15:19

Můžeš mít ochablé či ztuhlé svalstvo, od bolesti by ti mohla pomoci odborná masáž. Může to být i jiný problém, raději si zajdi k doktorovi :think: Lepší teď zbytečně, než aby ses potom celé svátky nemohla ani pohnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí