Bolavé prso - pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
19.10.05 22:37

K tomu, co už tu padlo mi pomáhalo (a taky to vypadá dost úsměvně, obzvlášť při realizaci) kojit na všech čtyřech. Prostě si položit mimčo na postel, kleknout si nad něj, aby k němu prso volně viselo.

• Citovat
  • Upravit
440
21.10.05 09:00

Mě pomohli hemeopatika BELLADONA A PHYTOLACA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.11.05 12:41

Ahoj,
chci poděkovat za radu s tím propíchnutím. V životě by mě něco takového nenapadlo, ale je to opravdu účinné a ještě k tomu okamžitě. Už jsem to musela udělat 2×.
Tak díky a ahoj Wity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
11.11.05 13:44

K tomu ucpanému mlékovodu mám taky jeden dost kuriózní zážitek. Udělala se mi taky zatvrdlinka v prsu, nešlo to rozmasírovat, vykojit, odstříkat, vytáhnout tvarohem prostě nic. A bylo čím dál hůř. Nic o ucpávání mlékovodu jsem v té době netušila, ale ve sprše jsem na prsu našla něco jako uher, jenže to nebylo ani na bradavce ani na dvorci, ale na normální bílé kůži až za dvorcem. Vůbec mě nenapadlo, že to nějak souvisí s mým prodlémem a onen „uhrák“ jsem strhla. No a jaké bylo moje překvapení když z toho místa začalo stříkat mlíko jak z hasičské hadice. Takže pozor, mlékovody jsou potvory a ne vždy všechny slušně ústí na bradavce tak jak mají :wink:
Bludička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
28.9.15 20:01

Holky prosím, nemáte tip na nějakou „domácí“ první pomoc na bolavá prsa? beru duphaston na srovnání cyklu, dobrala jsem před 16dny, ms nikde a test negativní, ale hrozně mě bolí prsa, mam je zvětšená. začalo to šílenou citlivostí bradavek po dobrání těch prášků a to se sice zklidnilo, ale ted mě hrozně bolí celá prsa. už to všechno trvá 14 dní :-( zítra budu volat k dr. ale ráda bych si aspon trošku ulevila, ale nechci si přitížit, tak se bojim nějak extrémně nahřívat nebo chladit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
28.9.15 21:53

Můžeš být těhotná, jen Ti to ještě nepotvrdil test. Já to tak měla.
Mi pomohla podprsenka. Vadilo mi i „šoupání“ trika o prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
28.10.17 15:45

Prosím o radu. Dnes mě začalo dost bolet prso, mám ho v jednom místě tvrdší, ale boulička to není. Bolí to docela dost, tak nevím co s tím. Zkoušela jsem tvaroh, ale nic nepomohlo. Kojím už málo, dcerka má už 10 měsíců. Takže přes den už jenom 2× v noci je to častěji. Nevím, co by to mohlo být, je pravda, že včera v noci jsem kojila častěji, dcerka to nějak vyžadovala a teď mě bolí prso. Zkoušela jsem ho nahřívat, kojit, ale prso bolí pořád. Jak vypadá ucpaný mlékovod? Hledala jsem na prsu nějakou bílou tečku, bílou ale větší tečku cca 2 mm mám úplně uprostřed, všimla jsem si toho, když jsem se sprchovala, teď tam nic není. Snažila jsem se to seškrábnout, ale nešlo to. Poradíte mi prosím, co dělat? Jinak horečky nemám ani mic nic jiného není. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.10.17 16:58

Máš ucpaný mlékovod, pořádně nahřívat, pořádně před i během kojení masírovat a kojit, dokud to nepovolí.

• Citovat
  • Upravit
1
18.11.20 20:42

Dobrý den, můžu se zeptat píchají jste do bílé tečky kolmo nebo spíš to tak podebrat? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí