Bolení bříška nonstop

9
15.12.21 20:50

Bolení bříška nonstop

Ahoj maminky,
Mám 4 týdenní holčičku od začátku špatně spí a pořád pláče, šíje sebou, hodně prdi a tlačí ikdyz podávám espumisan, vigantol jsem vyměnila za terezii, cvičíme a píju pouze kojenecký čaj, na pár dni jsem přestala jist i mléčné výrobky, ale i tak porad plakala jakoby ji porad nonstop bolelo bříško nevite někdo čím by to mohlo být? Nebo jestli to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
293
15.12.21 20:58

U nás to bylo z kojicího čaje :D mohla jsem pít jen heřmánkový, nesměla jsem ani vodu a bublinkami…pak to odeznělo…přeji ať máte brzy klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.12.21 21:02

@Aneta026 vynech vše dráždivé a nadymave.. a doufej.. některé děti to tak mají, bohužel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
15.12.21 21:09

V kojeneckym čaji je spoustu bylinek, které mohou dráždit, doporucuju na par dni vysadit a uvidíš :) stejně tak jako espumisan, evidentně to stejně nepomáhá. Terezie nevím, někde jsem četla, ze už je to snad stejné (podobne) jako ten Vigantol, lepší by měl být Jamieson.
Zkus nahrivat bříško teplem, zkoušet pokládat na bříško. Ideálně kůže na kůži spolu bříško na bříško, budeš ji ho zahrivat a masírovat tak zároveň a miminkům s maminkou bývá kůže na kůži často nejlíp, je to léčivé :) pro oba, vyplavjuje se přitom horkou oxytocin - hormon štěstí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
15.12.21 21:30

Já jsem to tak měla u syna… Nepomohlo vůbec nic, až čas. Kolem čtvrtého měsíce, kdy se víc hybal, tak to postupně přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
15.12.21 21:38

Mám ten samý problém. Dcerka, 4 týdny. Espusisan, na nic. Lepší je babycalm! Je to směs olejů a opravdu zabírá. Teď jsem bohužel musela nasadit i rourku a ta pomáhá na pár hodin taky ale je návyková, prý. Jinak mléka nemám vůbec dost, takže jsme převážně na UM a už jsem koupila i anti colik a taky zadna změna. Prostě prdy pořád jsou. Pak mi doporučuji peckove nahřívací polštářky z dm. Ten jsem ještě nestihla koupit. No a cvičit a polohovat. Často na bříško, na bok, na tygříka.. Hodně štěstí. :) žáky obě trpíme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
15.12.21 21:39

Taky ještě dávám hodně „na volno“ jen na jednorázovou podložku, bez plíny. Jak hýbe těma nožičkama, tak se taky něco uvolní, a zas na bříško :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
15.12.21 21:44

U nás vadil hodně espumisan. Po nem to byla hrůza. Jinak z kapicek nám pomáhal Babycam. Chce to zkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
15.12.21 21:48

Zmen kapky, vysad caj. U vysazení mleka, nemuzes delat zavery za par dni. Musim zkouset minimálně 14 dni a opravdu 100% bez mleka a mléčných produktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.21 07:58

Zkus kminovej odvar, nam to vyrazne pomohlo. Ne ze by prdici hysteraky uplne zmizely, ale dost se to upravilo. Davam dve tri lzicky pred kojenim nebo kdyz je hur, tak tim klidne nahradim tretinu vody, ze ktere delam UM (dokrmuju po kojeni).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
18.12.21 21:52

Ahojky já jsem se synem měla taky problém, ze začátku jsem do jednoho měsíce dělala jen odvar z kmínu, po měsíci jsem dávala biogaiu+ baby calm( přírodní ) mě míč espumisan nepřišel fajn pro tak malinké mimi. Hodně pomáhalo, sundat plenku, nechat mimi vykopat nožičkama aby se rozpohybovali střeva. Hodně i pomáhali masáže bříška po směru hodinových ručiček. Při každém prebalovaní jsem dělala. Hodně pokládáni na bříško pomohlo. Ale důležité je jestli je kojené či na um 🤷🏻‍♀️
No pak jsem se docetla i něco o kiss syndrom, a právě na tyhle komplikace pak pomaha osteodynamika. Děti mají blokády v páteři a proto trpí na koliky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí