Bolení v krku v létě

Anonymní
4.8.12 13:35

bolení v krku v létě

Ahoj, potřebovala bych poradit? mohlo by se jednat o něco vážnějšího? od Středy mě bolí v krku, mám to tam strochu zarudlé, při polikání nemám problém. Ještě mě k tomu bolí hlava a nohy, jsem ve 27 tt. Mám strach abych se nenakazila listerii.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
tini
4.8.12 13:42

Zkus proste lezet, cucat Propolki a hodne pit, hlidej teplotu. Listerie bych se nebala

• Citovat
  • Upravit
35545
4.8.12 13:44

Tak si zajdi k doktorovi. Já nejsem těhotná a už mě pár dní pobolívá, do toho se přidala kolena, ramena, odhaduji nějaká chřipka. Ono jsme spali při otevřeném okně a k ránu mě probudila zima. Je to zrádné, odpo hican a pak v noci docela chlad (nebo ještě k ránu) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
4.8.12 13:47

Zkus oscilococcinum, v casnych priznacich to funguje, pak uz moc ne, spis bych tipovala na virozu, radsi jdi na ORL, kdyby to bylo bakterialni (na antibiotika). Moje mama je taky nakrapla, o me se to pokousi, tak se snazim, aby to hlavne nechytil malej 10,5 mesicni… Panthenol na cucani, echinacea na kloktani a polykani a celaskon a uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.8.12 13:50

Nechci tě plašit. Já mám to samý, resp. už můžu polykat - a mám angínu a beru atb a zdravím z postele :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.12 13:55

My jsme byli na výletě a věčer když jsme přijeli mě začala pobolívat hlava a druhý den v krku. Zatím to není tak nejhorší. Koupila jsem si Septimisan, ten se v těhu může. Tak cucám, pokuď to do pondělka nepřestane, zajdu k doktorce..

• Citovat
  • Upravit
35545
4.8.12 14:09

A neměli jste puštěnou klimatizaci? ta to dělá také. V těhu jsem měla také atb., přežila jsem a malý také. Naopak jsem měla jít dřív a nesrkat jitrocelový sirup. Ať jsi v brzo v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
4.8.12 23:36
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit? mohlo by se jednat o něco vážnějšího? od Středy mě bolí v krku, mám to tam strochu zarudlé, při polikání nemám problém. Ještě mě k tomu bolí hlava a nohy, jsem ve 27 tt. Mám strach abych se nenakazila listerii.

Od kterého Středy? Od toho Dr. Miloše Středy? Ten teď žije v Thajsku, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex