Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím ![]()
Potřebovala bych se poradit…jdu v sobotu na ples v šatech viz. foto. No a bylo mi doporučeno. kvůli chladnu, abych si vzala bolerko či sako. Jenomže nevím, v jaké barvě, nebo zda si vůbec něco takového brát. Moc se mi to k tomu nehodí. Boty a psaníčko mám stříbrné…
Mockrát děkuji za názor ![]()
Já bych si asi vzala spíš šál. Sako ani bolerko mi k tomu nesedí. Bílý nebo stříbřitý ![]()
Já bych si nic nebrala. Do budovy půjdes v kabátu předpokládám a v sálu sedět v saku asi nebudeš. Navíc při plesech je v sálech teplo, všechny ženy tam budou v šatech, většina v korzetovych nebo na ramínka, nikdy mi na plese nebyla zima ![]()
Vzala bych si k tomu opravdu šál, jo většina sálu je dostatečně vytopena, ale vím i o pár, který vytopené nebyly a bylo mě i zima ![]()
@Krallka Asi jak píši holky nahoře spíš šál a mimochodem krásné šaty
![]()
Souhlas. Ani bolerko nedej boze sako. Ale salou - pashminou bilou ci cervenou nic nezkazis.
Díky, já si to tak nějak myslela. Zkusím tedy sehnat šál a pokud neseženu, nechám to tak ![]()
@tumpach píše:
Vzala bych si k tomu opravdu šál, jo většina sálu je dostatečně vytopena, ale vím i o pár, který vytopené nebyly a bylo mě i zima
To si pak stačí zatancovat a je po zimě