Bolerko či sako k šatům?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
21.11.17 19:36

Bolerko či sako k šatům?

Zdravím :mavam:
Potřebovala bych se poradit…jdu v sobotu na ples v šatech viz. foto. No a bylo mi doporučeno. kvůli chladnu, abych si vzala bolerko či sako. Jenomže nevím, v jaké barvě, nebo zda si vůbec něco takového brát. Moc se mi to k tomu nehodí. Boty a psaníčko mám stříbrné…
Mockrát děkuji za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
21.11.17 19:51

Já bych si asi vzala spíš šál. Sako ani bolerko mi k tomu nesedí. Bílý nebo stříbřitý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.11.17 19:53

Já bych si nic nebrala. Do budovy půjdes v kabátu předpokládám a v sálu sedět v saku asi nebudeš. Navíc při plesech je v sálech teplo, všechny ženy tam budou v šatech, většina v korzetovych nebo na ramínka, nikdy mi na plese nebyla zima ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
21.11.17 20:20

Vzala bych si k tomu opravdu šál, jo většina sálu je dostatečně vytopena, ale vím i o pár, který vytopené nebyly a bylo mě i zima :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
21.11.17 20:22

@Krallka Asi jak píši holky nahoře spíš šál a mimochodem krásné šaty :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
21.11.17 20:24

Souhlas. Ani bolerko nedej boze sako. Ale salou - pashminou bilou ci cervenou nic nezkazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
21.11.17 20:28

Díky, já si to tak nějak myslela. Zkusím tedy sehnat šál a pokud neseženu, nechám to tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.11.17 21:37
@tumpach píše:
Vzala bych si k tomu opravdu šál, jo většina sálu je dostatečně vytopena, ale vím i o pár, který vytopené nebyly a bylo mě i zima :roll:

To si pak stačí zatancovat a je po zimě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková