Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli se něco stane s prádlem. Zapoměla jsem ho tam cca 6 hodin. Bojím se aby nezesmrádlo.
A když zesmrádne tak ho mám znovu vyprat?
Děkuji
No tak až otevřeš pračku, tak uvidíš. Buď bude o. k. nebo ho znovu vypereš.
Asi zasmradne, mi prijde ze moje pradlo smrdi uz po hodine, nez to vyndam z pracky. Ale moje mama to tam hodi na noc, vynda to klidne az druhej den a to pradlo nesmrdi. Tak uvidis, az otevres pracku, maximalne to znova preperes a hotovo dvacet.
Bezne vyperu navecer pradlo a nechavam tam do rana, aby susicka nebudila deti. Nic mu neni ![]()
@Princezna_Rina po 6 hodinach by melo byt v pohode. Ja podle nazvu diskuse cekala, ze jsi ho tam nechala nekolik dni.
@Princezna_Rina píše:
Ona je otevřená ale nevyndala jsem ho.
když je otevřená, tak prádlu nic nebude
@Princezna_Rina píše:
Ona je otevřená ale nevyndala jsem ho.
Tak to bude pradlo v poradku
.
Jé, tohle vůbec neřeším. mě baví, jak lidi řeší ptádlo dlouho v pračce, pak jsme četla cosi o přesušeným prádle, když se nechá viset moc dlouho, tak tohle jsem tedy v životě neřešila, klidně to ráno zapnu, a vyndám večer, a prádlo občas, i v parním létě, „suším“ 2 dny, a v životě mi nepřišlo nějaký nestandartní ![]()
Bežně pouštím pračku na noc a věším ráno nebo dopoledne následující den ![]()
@slavuska1 Taky koukám, v čem všem jsou lidé bez internetu bezradní. ![]()
Jednoduché řešení: stačí přičichnout a pak si zvolit jednu z možností - prádlo pověsit, nebo znovu vyprat. ![]()
@Princezna_Rina 6 hodin je pohoda, tam se nic nestane. Běžně peru večer a do sušky přendávám až ráno. Problém byl, když jsem zapomněla zapnout sušku, v které bylo prádlo. A všimla jsem si asi za 3 dny, to jsem musela znova přepírat na vyvářku a ještě nějakou dobu jsem měla pocit, že to ze sušky cítím.