Barva holčičího oblečení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
342
14.10.17 09:50

Na syna jsem mela vsechno ciste klucici. Par kousku uni-bilych. Ted cekam holcicku a krome tech par uni kousku budu kupovat vse nove-holcici:) ja mam rada, kdyz je holcicka jedoznacne holcicka a kluk zase kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
14.10.17 09:53

Nase dcera nosi spousta veci po starsim synovi. Takze i modre, tricka s autama atd :) vubec to neresim. Mam par kousku vylozene holcicich, i ruzovych, ale tu barvu nevyhledavam zamerne

• Citovat
  • Upravit
15398
14.10.17 09:54

A co když bude druhé dítě kluk? :roll: tak se nakoupí nové a holčičí prodá.
Jednoduché ;)

@Katrien píše:
Na syna jsem mela vsechno ciste klucici. Par kousku uni-bilych. Ted cekam holcicku a krome tech par uni kousku budu kupovat vse nove-holcici:) ja mam rada, kdyz je holcicka jedoznacne holcicka a kluk zase kluk :mrgreen:

Mám to stejně ;) Malá má vše vyloženě holčičí. Uni bych u ní v šatníku hledala velmi těžce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
14.10.17 09:56

Syn v modrém mával řidiči autobusu. Má jemný obličej, tak asi proto se řidič divil, že holčičku zajímají autobusy :lol: A obdobné situace byly častější (oblečen v zeleném, oranžovém a tak).

Dcerka má ráda modrou, ale tu už si s klukem nikdo nesplete, je vyloženě holčičí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.10.17 09:57

Mám holčičku a oblékám jako holčičku. Upřímně nevím jestli par triček a leginek tvé sestry tak vytrhne. I bundy, rifle, svetříky pro holčičky které nejsou zrovna růžové jsou na první pohled holčičí, v tom by případný syn asi stejně nechodil ne? Pochopím to třeba u kvalitní zimní kombinézy ale u běžného oblečení které se navíc dá pořídit doslova za pár korun :think: navíc kolik dětí to po tvé dceři bude nosit? Max. jedno, určitě si jedny kalhoty neprostrida celá rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.17 09:58

Moje roční holčička nosí od narození bílou, šedou, fialovou, zelenou, oranžovou, modrou. Růžovou jen výjimečně, kupovala jsem všechno neutrální a rodina se přidala. Nikdy se nám nestalo, že by si někdo myslel, že je to kluk. Vždycky řeknou, že je to hezká holčička. A to ani nemá náušnice :lol: I kdyby to spletli, tak se tomu asi zasměju, není to žádná tragédie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15398
14.10.17 10:00

Lidi jsou debi. lové :roll: já mám malou skoro celou růžovou, včetně kočáru a každou chvíli se někdo ptá, zda je to holka či kluk :roll:
A to je ještě ke všemu malá, drobná a vyloženě holčičí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.10.17 10:08
@Šmoulice píše:
Lidi jsou debi. lové :roll: já mám malou skoro celou růžovou, včetně kočáru a každou chvíli se někdo ptá, zda je to holka či kluk :roll:
A to je ještě ke všemu malá, drobná a vyloženě holčičí… :roll:

To se mi stávalo taky :mrgreen: u mámy jsem měla kočár růžovej, deku růžovou, holku s nausnicema a v šatech a vždycky se nějaký pako našlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
14.10.17 10:10

Jako miminko mela dcera hodne ruzove, ale i zlute, bile, bezove. Nikdy teda nebyla od hlavy az k pate ruzova to se mi ani nelibi. Ted ma 3 a pul a ruzovou uz skoro nenosi. Je blondata s modryma ocima a moc ji slusi modra. Ale ma holcici obleceni. Saticky, sukynky, kabatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
14.10.17 10:17

Davam male hodne modre, zelene a sede v kombinaci treba s ruzovou ci cervenou. Nelibi se mi holcicky jako ruzove cukrkandly od hlavy az k pate.

• Citovat
  • Upravit
11700
14.10.17 10:17

@Shaari90
Růžovou vyloženě nevyhledávám, ale je jí v obchodě nejvíce, takže mi převažuje.
No a mám stejnou zkušenost jako @Šmoulice holka v holčičích legínkách a tričku s volánkem a paní mi řekne, že je to pěkný chlapeček. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
14.10.17 10:19
@Šmoulice píše:
A to je ještě ke všemu malá, drobná a vyloženě holčičí… :roll:

Ruzovej kocar teda byl muj sen, to musim priznat. Dosud lituju, ze jsem do nej nesla.

• Citovat
  • Upravit
37124
14.10.17 10:32

Tak ja bych klidne holku dala do bile, bezove, i kdyz to jsou celkem neprakticke barvy :D videla sem par holcicek i v cerne treba, nebo modre akorat meli treba na tricku volanky. Syn naopak obcas nosil i cervene nebo ruzove kousky, kdyz mel podedene bylo mi lito nevyuzit byt jenom na chatu nebo na hriste :D ja mam zas zkusenost, ze i kdyz mel dziny a cerne triko s klucicim potiskem tak mi lidi rikali jakou mam peknou dceru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59359
14.10.17 10:32

Já už byla té modré, zelené nějak přesycená :mrgreen: Manžel teda říkal že růžové oblečení malá nosit nebude :mrgreen: Pak když měla asi měsíc jsem jí dala doma modré bodíčko a manžel na ní koukal a prý at se kouknu jak smutně kouká :mrgreen:. Už od roku na sebe rvala vše jen růžové, ted má 5,5 a růžová je stále na 1. místě. Kluci nemůžou dědit ani po sobě a malá by si na sebe klučičí triko nevzala ani doma :mrgreen: po kom tohle má netuším ale neřešíme, má ráda všechny odstíny růžové, něco fialové. Nebudu jí nabízet klučičí oblečení, klukům taky nekupuji holčičí oblečení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
14.10.17 10:33

@Shaari90 moje dcera teda nosí růžovou hodně, klučičí věci jí nedávám. Teď máme kluka, takže téměř všechno oblečení dávám pryč. :-) Jako oblékat dceru do klučičího jen proto, abych pak nemusela vše dávat pryč, v případě kluka, to fakt né. U nás tedy nikdy problém nebyl, že by si lidi pletli s klukem. :-D Pokud nemusíš růžovou, tak jí do růžové neoblékej, mají spousty krásných oblečení na holku i v jiných barvách. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková