Barva holčičího oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37136
14.10.17 10:32

Tak ja bych klidne holku dala do bile, bezove, i kdyz to jsou celkem neprakticke barvy :D videla sem par holcicek i v cerne treba, nebo modre akorat meli treba na tricku volanky. Syn naopak obcas nosil i cervene nebo ruzove kousky, kdyz mel podedene bylo mi lito nevyuzit byt jenom na chatu nebo na hriste :D ja mam zas zkusenost, ze i kdyz mel dziny a cerne triko s klucicim potiskem tak mi lidi rikali jakou mam peknou dceru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
14.10.17 10:32

Já už byla té modré, zelené nějak přesycená :mrgreen: Manžel teda říkal že růžové oblečení malá nosit nebude :mrgreen: Pak když měla asi měsíc jsem jí dala doma modré bodíčko a manžel na ní koukal a prý at se kouknu jak smutně kouká :mrgreen:. Už od roku na sebe rvala vše jen růžové, ted má 5,5 a růžová je stále na 1. místě. Kluci nemůžou dědit ani po sobě a malá by si na sebe klučičí triko nevzala ani doma :mrgreen: po kom tohle má netuším ale neřešíme, má ráda všechny odstíny růžové, něco fialové. Nebudu jí nabízet klučičí oblečení, klukům taky nekupuji holčičí oblečení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
14.10.17 10:33

@Shaari90 moje dcera teda nosí růžovou hodně, klučičí věci jí nedávám. Teď máme kluka, takže téměř všechno oblečení dávám pryč. :-) Jako oblékat dceru do klučičího jen proto, abych pak nemusela vše dávat pryč, v případě kluka, to fakt né. U nás tedy nikdy problém nebyl, že by si lidi pletli s klukem. :-D Pokud nemusíš růžovou, tak jí do růžové neoblékej, mají spousty krásných oblečení na holku i v jiných barvách. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
14.10.17 10:34
@Šmoulice píše:
A co když bude druhé dítě kluk? :roll: tak se nakoupí nové a holčičí prodá.
Jednoduché ;)Mám to stejně ;) Malá má vše vyloženě holčičí. Uni bych u ní v šatníku hledala velmi těžce ;)

přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.10.17 10:45
@Shaari90 píše:
Ahoj, holky ;) Tohle téma je tu spíš tak pro pobavení. Přijde vám divné, když holčička nechodí v růžové? Mně se totiž párkrát stalo, že lidi si myslí, že malá je chlapeček :D Má 16 měsíců, takže vlásky ještě moc dlouhé nemá. Takže to asi lidi mate :D Moc růžových oblečků nemám a ani nechcu mít. Přijde mi to nepraktické. Co když druhé dítě bude kluk? A taky plánuju oblečení půjčovat sestrám, které děti zatím nemají. Takže kupuju spíš unisex oblečky - bílé, béžové, žluté, šedé,… Dotaz zní: do jakých barev oblékáte holčičky?

no a co když druhé dítě mít nebudeš a nebo budeš mít zase holku a nebo ségry se rozhodnou děti nemít a nebo budou mít jiný vkus třeba se jim narodí holčičky a budou je chtít s volánkama růžové? Vůbec bych se neotáčela na to co bude až a kupovala si co se mi líbí - pokud máš ráda neutrální barvy a proto do nich dcerku strojíš tak jo, v pohodě, ale pokud je to oblékání takto jen kvůli tomu „co když jednou druhé a ségry atd..“ tak na to bych se vyprdla - osobně jsem měla kluka staršího a měl klasiku kšiltovky auta na trikách atd.. mladší je taky kluk ale paradoxně kromě dupaček a bodýček jsem mu nic po starším nedávala protože se narodil až za 11 let a to už byla jiná móda a materiály a stejně měl vše nové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
14.10.17 10:59
@Shaari90 píše:
Ahoj, holky ;) Tohle téma je tu spíš tak pro pobavení. Přijde vám divné, když holčička nechodí v růžové? Mně se totiž párkrát stalo, že lidi si myslí, že malá je chlapeček :D Má 16 měsíců, takže vlásky ještě moc dlouhé nemá. Takže to asi lidi mate :D Moc růžových oblečků nemám a ani nechcu mít. Přijde mi to nepraktické. Co když druhé dítě bude kluk? A taky plánuju oblečení půjčovat sestrám, které děti zatím nemají. Takže kupuju spíš unisex oblečky - bílé, béžové, žluté, šedé,… Dotaz zní: do jakých barev oblékáte holčičky?

já měla taky tendence, že schovám oblečení po klukovi pro holku a ve finále holka nic z toho nenosí. Občas jednobarevný tepláky, občas tričko.
Moje dcera už je větší, bohužel si sama řekne, co chce nosit :mrgreen: Nosí klasický holčičí věci - fialovou, růžovou, žlutou.. ale k výraznému tričku jí dám jen jednobarevné tmavé legíny, když má strakatou bundu, má k tomu jednobarevné kalhoty atd. Zas nechci, aby vypadala jak kašpárek (ačkoliv jí by se to líbilo :mrgreen: ).
Jediné, co mi děti dědí a co záměrně kupuju tak, aby to mohla mít později i dcera - tak jsou dražší věci jako funkční prádlo, kvalitní oteplováky (které si vezmou pákrát za zimu), kolo.. a tak :mrgreen:

Okolí bych vůbec neřešila - já si pamatuju, že když byla malá miminko, tak byla taky celá v holčičím, měla náušnice a věčně se mne někdo ptal, jestli je to kluk nebo holka :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 14.10.17 v 11:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.10.17 11:00

Moje holky od miminek byly krasne ruzove, fialove, odstin malinove. Modila jsem si je, jak holcicky.
Ted uz mam slecny 9r. a 6r. Maji a vyjadri svuj vkus co chteji, rano se oblekaji, uz ani veci nechystam. A zustaly u holciciho.
Jedna ma rada vse ruzove, ruzne odstiny ruzove a druha odstiny fialove. Ale maji rady i jine barvy, ale umi si to uz sladit. Na modre barvy nejsou. Reknou, ze se v ni moc neciti. Ale ony vidi, jak chodi mamka oblecena, ze mam rada vesele, zenske, divci barvy, ze modrou a tmavou leda doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.10.17 11:02

Po dcerch dedi neco segra sve dceri nebo davam charite a klukovi se vse kupovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
14.10.17 11:08

Když byla dcera menší, dostávala oblečení po starším bráchovi a něco od starší sestřenice. Takže měla oblečení nakombinované holčičí/klučičí. Teď jí bude pět let a už má radši to holčičí oblečení. :) Ale pokud má nosit celou zimu bráchovu zimní bundu, která je modrá nebo zateplený kalhoty, které nejsou vyloženě holčičí, nestěžuje si. Pro ni je hlavní mít holčičí tričko s hezkým obrázkem a nějakou sukýnku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
14.10.17 11:14

@Shaari90 nesnasim ruzovou. Do cca dvou let nebylo doma nic ruzoveho. Mno. Pak si zacala dcera poroucet. A co neni ruzove/fialove, to nee. :roll:

Nekd v roce a pul mela saty, culik, nausnice a nejaka bab rika:to je roztomily chlapecek, ma jemny oblicejik. :roll: neres, oblikej co chces ty. Casem si ditko urci samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
14.10.17 11:18

Ne vubec mi nepřijde divné že holčička nenosí růžovou, to není nikde daný že holčička musí mít ružovou, děti sice nemám, ale kdybych měla holčičku taky by asi neměla vše růžové nebo tak, ikdyž je to lákavé, musí to být s rozumem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
14.10.17 11:52

@Šmoulice ja teda nachystala pro holcicku i jedno bodycko s autickama, ale to jen kvuli synovi, aby mel radost, ze ma segra auta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
14.10.17 11:59

Na syna jsem měla všechno modré, vše jsem to darovala kojenaku a pár unisex kousků schovala segre. Nesnášela jsem růžovou barvu, jestli mámna sebe dvě růžové trička tak je to moc :-D a když otevřu dcerky skříň, tak je to z 80% růžová cukrová vata :mrgreen:

Jinak dcerka dostala od dědečka šedou Adidas soupravu a k tomu růžovo šedé boty. Ačkoli má holčičí náušnice, tak paní v autobuse na svou holčičku - koukej, to je krásný chlapeček, jak se směje :-D ale boží kombinace co nosí nejčastěji je Šedo růžová, hnědo růžová a nebo zrovna teď je celá v bílém, praktické na oběd :-D

Příspěvek upraven 14.10.17 v 12:07

• Citovat
  • Upravit
15548
14.10.17 12:02
@Yorkmut píše:
Ruzovej kocar teda byl muj sen, to musim priznat. Dosud lituju, ze jsem do nej nesla.

A proč jsi do něj nešla? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
14.10.17 12:05

Ja mam nejradeji, kdyz ma ty „klucici“ barvy mixnuty tou ruzovou. Kdyz je cela v ruzovym, je to pro me preslazene. Ani bych toho moc nemela, ale babicky se konecne dockaly holky, tak nakupuji jak silene vse v ruzovem :roll: Nejhezci je pro me treba hneda s ruzovym nebo se mi na ni libi blede modra, jako jeji oci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková