Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pokud už jsou tyto šaty definitivní a konečná volba, tak za mě bez bolerka.
@ana11 píše:
Pokud už jsou tyto šaty definitivní a konečná volba, tak za mě bez bolerka.
Taky bych řekla.
Taky si myslím, že bez bolerka to bude lepší. Pevnějším dámám bolerko spíš škodí, protože opticky rozšiřuje ramena.
Jenom délka se mi bude zkracovat, prodlužovat ramínka že je mám krátké na zádech a budou se mi dělat vědčí záševky u prsou. Jinak žádné úpravy na šatech nebudou, jenom se teda přidají doplňky jako něco na krk atd.
Šaty se mi moc nelíbí, na můj vkus přeplácané, plnějším postavám sluší jednodušší. Každopádně k dotazu, já bych přes plnější paže bolérko dala, hladké, matné, k loktům a se stojáčkem u krku. Pokud nemáš příliš velká prsa a udrží ti je dobrá podprda a stažení šatů, odstranila bych ty rukávky, pod bolerkem by se asi trochu rýsovaly a opět podle mě ruce spíš rozšíří, hezčí by to podle mě bylo úplně bez ramínek. Na focení pak varianta s bolerkem, bez něj a třeba ještě s lehounkou šálou kolem ramen.
@zrcadlo Taky se mi zdají přeplácané.
Já bych spíš přemýšlela, kdy svatba bude. Aby jsi nemrzla bez něj, případně se nepotila s ním.
Z kamarádek mi právě někdo říka bez bolerka a někdo z bolerkem, že ty moje silnější ruce tam prý vypadají strašně. Tak já teda nevím.
Šaty se mi moc nelíbí a řekla bych že ani nelichotí postavě a ty rukávky jenom škodí a dělají robustnější…
Vybrala bych takové bolerko aby nerozšiřovalo, ale silnější ruce bych já osobně chtěla mít schované.
Takže za mě bych dala ty rukávky pryč a vyzkoušela jaký typ bolerka nebude rozšiřovat a vzala bych k tomu to…
Ale popravdě si myslím, že jsou i špatně zvolené šaty, ale to v dotazu nebylo ![]()
@Anonymní píše:
Z kamarádek mi právě někdo říka bez bolerka a někdo z bolerkem, že ty moje silnější ruce tam prý vypadají strašně. Tak já teda nevím.
a co jiné šaty? nebo je to konečný výběr?
A kdy je svatba, samoopalovák ruce a dekolt trochu vylepší a cvičením se taky dají trošku zpevnit, je pravda, že bílé a povolenější ruce se bílými šaty ještě zvýrazní.
Nezlob se, ale tyhle šaty k této postavě jsou děs a hrůza - silnější ručky a vršek tohoto typu, to nejde dohromady, trošku soudnosti - v této fázi je úplně fuk, jestli to bude s bolerkem nebo bez… snad raději „s“, aby ty rukávky nebyly vidět.
Upravit konečný výběr šatů, to by se nedalo?
@dani24687 píše:
a co jiné šaty? nebo je to konečný výběr?
Já jsem zkoušela i jiné šaty ale vědčí velikosti u nás moc neměli a tyhle se mě zdáli nejlepší z těch šatů co jsem zkoušela ve 2 sálonech.
@Anonymní píše:
@dani24687Já jsem zkoušela i jiné šaty ale vědčí velikosti u nás moc neměli a tyhle se mě zdáli nejlepší z těch šatů co jsem zkoušela ve 2 sálonech.
a někde v okolí jiný salon? já jsem si třeba vybrala šaty, ale nedopla jsem je kvůli kojení přes prsa a paní mi přešila zip na šněrování…
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat asi by se hodilo k těmto svatebním šatům bolerko nebo ty šaty nechat bez bolerka na ramínka? Děkuji za případné odpovědi.