Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj nechci, aby si tento problém někdo spojil s mojí přezdívkou. Jsem půl roku po porodu a od té doby je mi zle, motá se mi hlava a je mi na zvracení. Myslela jsem, že to přejde, ale nepřešlo. Objednaná k doktorovi jsem, ale až na konec příštího týdne. Od pondělí mě bodá na pravo v podbříšku když čůrám. Od dnešního odpoledne, mě ale začalo ostře bodat v podbříšku i mimo vykonávání potřeby a bodání mám i v pochvě. Mám zapáchající výtok s kusy sliznice. Neměla jste to také některá? děkuji
Ja osobne bych asi nečekala dalsi tyden a sla k lékaři jeste dnes!!
Tak s porodem to nemá nic společného. Jestli to chápu správně, tak to asi bude něco s močákem nebo gynekologického? To se asi tady nevyřeší ![]()
Tohle už asi s porodem nesouvisí
určitě bych k dr zašla ihned. Možná nějaký zánět.
Ahoj, bohužel to asi není nic neobvyklého. Po prvním porodu se mi při prvním WC rozjelo šití, hrůza, děs, křeč jako prase
Pak jsem měla problémy asi ještě měsíc.
) a nebo může být i nějak pohmožděná. Rozhodně nic nepokazíš, když budeš co nejvíc pít, eventuelně nějaké brusinky…
Co mi pomohlo - čípky Faktu, sedací lázně v dubové kůře a Rosalginu (+ výplach pochvy rosalginem), poševní čípky Cicatridina na lepší hojení. A upravit stravu - něco, co tě „prožene“ (nepíšeš jestli kojíš, tak bacha i na to)
Na tu močovou trubici nevím, buď může být zánět (na to by měla ale zabrat ta ATB
Pokud to nebude ustávat, tak bych se nenechala Dr. odbýt.
Drž se