Bolest po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.9.12 19:34

Ahoj, bohužel to asi není nic neobvyklého. Po prvním porodu se mi při prvním WC rozjelo šití, hrůza, děs, křeč jako prase :( Pak jsem měla problémy asi ještě měsíc.
Co mi pomohlo - čípky Faktu, sedací lázně v dubové kůře a Rosalginu (+ výplach pochvy rosalginem), poševní čípky Cicatridina na lepší hojení. A upravit stravu - něco, co tě „prožene“ (nepíšeš jestli kojíš, tak bacha i na to)
Na tu močovou trubici nevím, buď může být zánět (na to by měla ale zabrat ta ATB :nevim: ) a nebo může být i nějak pohmožděná. Rozhodně nic nepokazíš, když budeš co nejvíc pít, eventuelně nějaké brusinky…
Pokud to nebude ustávat, tak bych se nenechala Dr. odbýt.
Drž se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.15 23:35

Ahoj nechci, aby si tento problém někdo spojil s mojí přezdívkou. Jsem půl roku po porodu a od té doby je mi zle, motá se mi hlava a je mi na zvracení. Myslela jsem, že to přejde, ale nepřešlo. Objednaná k doktorovi jsem, ale až na konec příštího týdne. Od pondělí mě bodá na pravo v podbříšku když čůrám. Od dnešního odpoledne, mě ale začalo ostře bodat v podbříšku i mimo vykonávání potřeby a bodání mám i v pochvě. Mám zapáchající výtok s kusy sliznice. Neměla jste to také některá? děkuji

• Citovat
  • Upravit
1043
19.11.15 06:04

Ja osobne bych asi nečekala dalsi tyden a sla k lékaři jeste dnes!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
19.11.15 07:36

Tak s porodem to nemá nic společného. Jestli to chápu správně, tak to asi bude něco s močákem nebo gynekologického? To se asi tady nevyřeší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
19.11.15 08:05

Tohle už asi s porodem nesouvisí :think: určitě bych k dr zašla ihned. Možná nějaký zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí