Bolest a pnutí v nohách

22.4.24 06:39

Bolest a pnutí

Dobré ráno přeji všem. Mám takový dotaz. Pár dní zpátky, na konci minulé týdne mě postupně začaly bolet klouby. Prvně zápěstí. Nějak jsem tomu nevěnovala pozornost, protože se mi to díky sportu v dětství sem tam stalo, ale už je to delší čas a pořád mě zápěstí bolí. Nemohu se ani o jedno pořádně opřít váhou. V určitých úhlech mě bolí i při například otevírání flašky, česání vlasů. V prstech mám takové lehké pnutí. Prsty do dlaně sloužím, ale cítím, že to není ono. Palce při psaní na mobilu také cítím. Takový ten pocit, když chcete, aby se vám ulevolo a prsty „prokrupaly“, ale to nejde. Při zapření o lokty svou váhou je také cítím. Tak, jako kolena, když se snažím sejít nebo vyjít schody. Ty mi zase přijdou unavené jako po cvičení spodní části těla. Dneska postupně začínám cítit i pnutí v nohách od kotníků po palce. Nepřijde mi, že bych měla třeba ty zápěstí nateklé, nebo tak. Horečku ani teplotu nemám. Snažím se normálně fungovat a doufat, že to přejde. Ale začíná mě to omezovat čím dál víc. Užív pravidelně HA a denní denně se pohybují po statku kolem hospodářských zvířat. Není možné, že je to že skotu počasí, nedsvno jsem byla i na vyslali po dlouheee době, tak jestli mě i tam neofouklo. Nemáte s tím někdo zkušenosti? V, že by bylo lepší jít k lékaři, ale v práci si jen tak nemůžu vzít volno, proto se prvně chci zeptat vás, než budu muset vzít propustku a jít k lékaři. Děkuji moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
239
22.4.24 08:18

No pricin to může mit spoustu od banalit k vaznejsim problemum. Bez návštěvy lekare a provedení naberu se tady můžeme dohadovat dlouhé dny.. jestli to chces resit, jdi k lekari. Jestli chces jen ujisteni, ze to nic není, tak to ti tady možná někdo napíše..
Nejlepe za volej obvodakovi, rekni mu svuj problém. Nekdy maji i odpolední do šesti. Tak treba by tam slo pak zajit po práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí