Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neboj jse bude to ok ver mi jenom moc jse nenamahej pak kdyz te uz zacne kopat tak na ty bolesti nepomysliys protoze je to krasne taky jsem teh po prve a je to pro me zazrak drzim palecky
Dekuji ja tebe taky kocko kdyby jsi neco mela a ja bychj to vedela nebo jse budu snazit alespon poradit
Tak to je dobre hlavne hodne odpocivej a nedelet prudke pohyby a nezvedej nebo nenos nic tezsiho setri se ![]()
Ahoj, ja to mam taky - neni to kazdy den, tak co dva dny, ale pak to stoji zato
pobolivani jakoby vajecniku, tahani po stranach podbrisku. Nekdy i velmi neprijemne pichani uprostred podbrisku, nekdy po stranach a na posled vcera uz i pod pupikem. Jako by mi tam nekdo poustel proud. Neni to vylozene nesnesitelna bolest, ale dost strasidelna. Ted na kontrole bylo ale vse ok, Dr. rikal, ze delohu mam zvetsenou, podle me se proste deloha natahuje a to je vse. ![]()
Ahoj, pokoušíme se teď čerstvě druhý měsíc o mimčo. Ovulaci jsem měla pred týdnem, takže i kdyby se zadarilo, pochybuju, že by se to začalo už projevovat. Dnes dopoledne mě začalo píchat nalevo od pupíku, ale max tak cenťák. Je to jak kdyby mi někdo do břicha zevnitř zapichovatka pletací jehlici. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Nechci plašit někde po doktorech, jsem v cizině, tak se mi to tu nechce moc řešit. Díky ????
Srůsty můžou udělat hodně neplechy…já jsem po mimoděložním těhu mnoho let a svoje bolesti už přesně poznám…