3.těhotenství a pohyby?

MIŠANA1
4.1.13 18:55

3.těhotenství a pohyby?

Holky jak jste to měli u třetího těhu? je možné že je cítím v 16+5 a celkem dost? furt nic nic a najednou hrče až mě to někdy jak by tahne, když ho mám jen na jedne straně.. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
4.1.13 18:58

@MIŠANA1 já jsem je v druhém cítíla už ve 14 tt a všichni kdo budou chtít pochybovat, tak si pochybujte, opravdu jsem je měla. Po dceři z prvního těhu mi zůstaly hodně povolené břišní svaly. Takže kdybych byla někdy po třetí, což doufám, že opravdu ne, tak ani nechci vědět ve kterém bych je už cítila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
4.1.13 18:59

Mišano, tobě ty pohyby nedají spát :-). Všude píšou, že je to možné cítit od 16.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
4.1.13 19:02
@LadyRebeka píše:
@MIŠANA1 já jsem je v druhém cítíla už ve 14 tt a všichni kdo budou chtít pochybovat, tak si pochybujte, opravdu jsem je měla. Po dceři z prvního těhu mi zůstaly hodně povolené břišní svaly. Takže kdybych byla někdy po třetí, což doufám, že opravdu ne, tak ani nechci vědět ve kterém bych je už cítila :lol:

a jako s přibyvajicími tydny sílili, že třeba v tom 16tém už byli dost jasné?

• Citovat
  • Upravit
Any11
4.1.13 19:02
@LadyRebeka píše:
@MIŠANA1 já jsem je v druhém cítíla už ve 14 tt a všichni kdo budou chtít pochybovat, tak si pochybujte, opravdu jsem je měla. Po dceři z prvního těhu mi zůstaly hodně povolené břišní svaly. Takže kdybych byla někdy po třetí, což doufám, že opravdu ne, tak ani nechci vědět ve kterém bych je už cítila :lol:

Ja taky… u nas je dokonce citil jednou i manzel, takze ja mam i svedka :-)

• Citovat
  • Upravit
31672
4.1.13 19:03

Tak to jste šťastné ženy. já pohyby u obou cítila až kolem 20tt :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545

Myslím, že to už ano, ;) sama jsem u obou cítila později, ale to není směrodatné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
@Loudalka píše:
Mišano, tobě ty pohyby nedají spát :-). Všude píšou, že je to možné cítit od 16.tt.

spíš mi jde o tu intenzitu, nejde o bublinky..spíš jestli nemám podražděnou dělohu, že nic nic a najednou toto.. :think:

• Citovat
  • Upravit
8071
4.1.13 19:04
@MIŠANA1 píše:
Holky jak jste to měli u třetího těhu? je možné že je cítím v 16+5 a celkem dost? furt nic nic a najednou hrče až mě to někdy jak by tahne, když ho mám jen na jedne straně.. :think:

Je to možné, prvního jsem cítila už v tom 17. týdnu a na gynekologii mi to nevěřili. Zato čtvrtého jsem necítila ještě v 19. týdnu a už jsem z toho byla na nervy. Nakonec se ukázalo, že je to kvůli placentě, která překrývá celou přední stěnu a tlumí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
4.1.13 19:07
@Anielkha píše:
Ja taky… u nas je dokonce citil jednou i manzel, takze ja mam i svedka :-)

ze začatku to byli asi ty zminovane bublinky a jako taky byli třeba v 16tydnu už silnější? jako že to nešlo nepoznat..

• Citovat
  • Upravit
891
4.1.13 19:09

Ahoj mužu se vás zeptat jak a kdy ste cítily pohyby u druhého těhotenství jsem dnes 17+2 a nic jenom takový kunkání tak nevim jestli je to ono. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
4.1.13 19:11
@sabinka098 píše:
Ahoj mužu se vás zeptat jak a kdy ste cítily pohyby u druhého těhotenství jsem dnes 17+2 a nic jenom takový kunkání tak nevim jestli je to ono. děkuji.

no to já už si právě přesně nepamatuji a to je to teprve 7let zpět :) vím že jsem je v 17týdnu měla, ale v jake intenzitě nevím.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Any11
4.1.13 19:12
@MIŠANA1 píše:
ze začatku to byli asi ty zminovane bublinky a jako taky byli třeba v 16tydnu už silnější? jako že to nešlo nepoznat..

Manzel citil ve 14tt kopanec do ruky.. takze uz mne to asi moc bublinky nebyly. :lol: Ted u druhe jsem zadne bublinky nikdy necitila, proste rovnou pohyby. (Ale zas to nebylo moc pravidelne.) Takze v klidu. :hug: U prvni jsem citila pohyby uz v 17tt… takze to tak proste nekdo ma.

Rikala jsem to doktorce a ta mi rekla, ze to mozne je… a ze u mne to to bylo asi zpusobene tim, ze jsem hodne zhubla. (Mela jsem silne nevolnosti a zhubla jsem o 6kg)

• Citovat
  • Upravit
891
4.1.13 19:14

Děkuji. já právě čekám po devíti letech tak už taky nevim jak sem to měla u prvního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.1.13 19:14
@LadyRebeka píše:

já se hádat nebudu :lol: u třetího už jsem taky kolem 14 týdne zaregistrovala pohyby, vlnilo se mi trošku břicho 8-o ale byla jsem opravdu v klidu asi 2 hod. což je u mě zázrak :lol: teď jsem o dva týdny dál a od té doby nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí