Čípek - kritická hranice pro otevírání

Anonymní
4.1.13 18:50

Čípek prosím o radu

Ahojky, prosím o radu ohledně děložního čípku. Jsem 36 + 1, čípek 24,3 mm, dr říkal, že je to nic moc. Kdy je kritická hranice pro otevírání? Je to ovlivněno jeho délkou? Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zrzana2
4.1.13 18:53

Klid, sice 36+1 neni nic moc, ale dle vetsiny doktoru muzes klidne rodit

• Citovat
  • Upravit
5829
4.1.13 18:59

Dobrý doktor nehodnotí čípek jen dle nějaké naměřené hodnoty na UTZ :D stejně tak ani cervic score ti jen něco napoví, ale nikdo ti nemůže říct, kdy budeš rodit. vždy jde jen o náznaky.
já měla CS blbé od nějakého 22.tt s prvním. musela sem i na neschopenku. nakonec mi porod vyvolávali, když mi začla utíkat plodovka (37.tt) teď sem skoro jako ty- 36+0, CS mám 7. jeden by řekl, že je to už blbý, ale pořád nerodím :lol: klidně to může přijít dnes, ale stejně tak můžu přenášet.
tak hlavně klid, šetři se, užívej pohody dokud to jde! :pankac: malému/malé už stejně nic nehrozí, jsme dost daleko :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
4.1.13 19:01

Jinak pořád nechápu, proč ti doktoři tak rádi straší :roll: teď ještě koukám na tu tvou „míru“… :mrgreen:
já mám čípek 1cm a dr to nehrotí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.13 19:07

Můj to právě hrotí až moc, pořád mi hlásí nějaká čísla a hlavně mě celé těhotenství hodně straší, což se mi vůbec nelíbí :( Takže mě jen zajímalo, jestli se ten čípek otevírá od nějaké té hranice nebo prostě může být dlouhý i 3 cm a otevřený. Jen tak pro zajímavost, ale radši na to nemyslet, neřešit ;)

• Citovat
  • Upravit
5829
4.1.13 19:16

Tak fakt nejsem lékař, ale i jako laik vím, že u čípku jde i o tuhost, směr, zda se otevírá, pak délka a podobně. ono těch kritérií je fakt moc. co doktor to taky názor. ale prostě nikdo není vševědoucí. podle mě doktor, kt. tě straší nadělá víc škody než užitku. potřebuješ hlavně klid. to dělá moc :)
navíc jak říkám, teď už fakt o „nic“ nejde. :kytka: samozřejmě- čím dýl je mimi v břichu tím líp, ale prcek by se s tím popral už uplně s přehledem. takže si v klidu a pohodě užij zbytek těhotenství! a ať máš fajn porod! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.1.13 19:18

Ve 32.tt jsem měla čípek 24 mm (asi o 4 dny dřív 36mm), dr. se se mnou každou prohlídku loučila, že už se neuvidíme. Porodila jsem 41+0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
4.1.13 19:20

Já jsem ve 27tt a čípek mám 2,5cm a on tě jako straší, že ho máš moc krátky? však začínáš 37tt tak co by chtěl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.13 09:38

Jj, asi se mu zdá moc krátký..

• Citovat
  • Upravit
5370
5.1.13 10:43

Zakladatelko mš dr. řekla, že od 32tt semuže kldině zkrátit na 1,5cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.1.13 22:46

Tak tohle tema jsem hledala fakt dlouho, zacala jsem pres google, atd, a nasla to az tady, asi fakt zalezi doktor od doktora…nekde jsem cetla, ze hospitalizace byla kdyz byl cipek 1,5cm…ja jsem v 30tt a mam cipek 2,4cm a doktor rekl ze klidovy rezim, zadek nahoru a zadny sex:( tak fakt nevim… z tohodle jsem zmatena az az…u prvniho ditka mi rikal dr, ze mam zkraceny cipek, ze porodim driv, a nakonec jsem po 10 dnech prenaseni musela na vyvolani…tak fakt nevim:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí