Kopie Dvojčáta 2013

4.1.13 11:58

Dvojčáta 2013

Ahojík, jsem tady nová a většina diskuzí je již rozjetých, tak zkusím založit tuhle :-) pro všechny, které čekáme dvojčátka, podělit se o dojmy a doufám, že i podpořit se v tom očekávání dvou štěstíček :-) snad se někdo ozve…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
elizabeta92
4.1.13 12:20

Můžeš se podělit o dojmy a již rozjetých diskusích https://www.emimino.cz/…2013-116709/ .. Zdá se mi zbytečné zakládat úplně tu stejnou. Tam ti maminky určitě napíší, nemusíš se bát ;)

• Upravit
elizabeta92
4.1.13 12:20

*na

• Upravit
419
4.1.13 13:43

Já bych taky raději byla v nové diskuzi, než se cpát do zajeté. Takže se k tobě ráda přidám. :)

• načítám...
4.1.13 13:54

Ahoj, právě proto jsem zakládala novou diskuzi, jelikož ostatní jsou už rozjeté a nechci se tam cpát :-) Tak jsi vlastně první kdo se ozval :-)

• načítám...
elizabeta92
4.1.13 14:09

@monaxx proč cpát? :nevim: nemyslim si že byste tam nebyly vítané.. Ale jak chcete ;)

• Upravit
547
4.1.13 14:39

Holky, taky se přidávám, taky čekám dvojčátka v roce 2013, kdypak máte termín?

• načítám...
4.1.13 14:59

Ahojky, já mám termín 24.května :-) a ty?

• načítám...
547
4.1.13 15:10

Já mám 1.7., ale děsim se toho že to bude o dost dřív, čekáte jedno a nebo dvojvaječná? Víš co čekáte?

• načítám...
4.1.13 15:17

Já se modlím, abychom to vydrželi aspon do půlky dubna. Předčasnýho porodu se strašně děsim. Čekáme dvojvaječný a vy? A budeme mít pareček :-) Ty víš co budete mít?

• načítám...
547
4.1.13 16:36

@PrcekVladka tak to jsme na tom stejně, moje dcera bude mít 23.5.zrovna páté narozeniny a já doufám že budem ještě 3v1. I když jsem dceru rodila v 37+0 tak se fakt bojim abych neporodila nějak hodně brzo. Budu holt hodně lenošit.
Podle ultrazvuku ve 12tém týdnu čekáme snad jednovaječná dvojčata. A co budeme mít nám řekl že to vidí snad na 70%. Každopádně to ještě neřeknu, jdu za 14 dní na další ultrazvuk a doufám že se to potvrdí. Protože co nám dr řekl si teda zrovna přejeme. Tak snad nám to vyjde když už se nám povedla přirozeně dvojčátka.

Gratuluju k párečku. Taky jsem si ho přála. Můj dr mi řekl že to budou spíš dvojvaječný a za týden na NT mi jiný dr řekl že jsou to jednovaječný. Třeba to bude za 14 dnů zase jinak. :mrgreen:

• načítám...
4.1.13 16:49

Mě doktor řekl hned v 7.týdnu, že jsou dvojvaječný :-) jen se mýmu dr. nelíbilo, že jsem vůbec těhotná. Taky se nám dvojčata povedli přirozeně, a to jsme se o miminko ani nesnažili :-) tak moc brzo se ti určitě nenarodí :-) určitě to ale bude chtít hodně odpočívat. Jak se dcera těší na mimísky?

• načítám...
4.1.13 16:51

Stejně je zajímavé jak ti jeden řekl, že jsou dvojvaječný a druhý, že jsou jednovaječný :nevim:

• načítám...
547
4.1.13 16:57

Viď, každý řekne něco jiného, já věřim tomu druhýmu to jsem byla v centru lékařské genetiky a přece jenom má lepší ultrazvuk. Tak mě řekl dr že čekáme dvojčata až na třetim ultrazvuku v 11tém týdnu, to bylo týden před vánocemi, řeknu ti větší šok jsem nezažila, ještě těď to rozdýchávám, ale začínám se těšit. Naše holka se těší, je velká, říká že ona vychová jedno miminko a já druhý, myslim že bude velká pomocnice.

• načítám...
4.1.13 17:08

Tos měla nádherný dárek skoro pod stromeček :-D Mě to doktor řekl prakticky na prvním utz, a pak mě hned poslal do fakultky do Plzně, že se mnou nechce nic mít. Taky mě hodně zaskočilo sdělení, že tam jsou dvě bublinky :-) teda původně byli tři, ale to jedno se nevyvíjelo, syndrom mizejícího trojčete, nebo jak to říkali.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100