Kopie Dvojčáta 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
547
4.1.13 17:18

Ježiš tři děti najednou bych teda nedala ani náhodou, takhle jsem byla zděšená ze dvou. Mě právě taky doktor hned poslal do toho centra, taky dal ruce pryč. Dneska jsem byla na kontrole a sestra mi vzala krev na trippl test, tak teď týden nervů a doufám že budu mít dobrý výsledky. I když na genetice mi řekli že budou dávat dohromady krev z 10týho týdne, pak ten ultrazvuk NT a nakonec k tomu dají ten trippl test. Snad to bude OK. Zatim mám vše dobrý.

Co manžel, přítel? Můj byl taky trochu zaskočenej.

Máte v rodině dvojčata? My ne. Jsme první.

• načítám...
4.1.13 17:27

Se mnou nechce doktor nic mít, protože mám za sebou dva císaře. Z mojí strany nevim jak je to v rodině s dvojčatama, jelikož jsem adoptovaná, kdyby se to bralo s chlapovi strany, tak přítelovo mamka je z dvojčat :-) přítel překvapilo, že to budou dvojčata, ale těší se :-) u nás je to složitější tím, že já už dvě deti mám :-)

• načítám...
4.1.13 17:32

Jinak já na výsledky triplu čekala tři týdny, takže jsem měla nervíky jak hrom, ale dopadly v pořádku, ale prý u dvojčat vychází často falešně pozitivní :( tak držím palečky, aby ti dopadly na výbornou :palec:

• načítám...
547
4.1.13 20:01

Jé, tak já budu čekat jenom týden na výsledek, a pak ještě jeden na ten kompletní, a pak si budu doufám jenom užívat,
pěkný večer, jdu k telce

• načítám...
4.1.13 20:09

Taky přeji pěkný večer :-)

• načítám...
419
5.1.13 14:14

Ahojte, tak já byla na tripple testu včera a pro výsledky jdu 14 a s výsledkama stejně pojedu na genetiku…
Termnín mám 25.7.

• načítám...
5.1.13 14:39

Ahoj, jakto, že pojedeš stejně na genetiku? Teda jestli se můžu zeptat, odpovídat nemusíš jestli jsem moc vlezlá :think:

• načítám...
419
6.1.13 10:04

No, my byli ještě před otěhotněním a manželovi vyšel nějaký divný 7 chromozom. Prý nehraje žádnou výraznou roli ale doktor řekl, že při případném těhotenství je na zvážení amniocentéza.
No a můj gyndař aby to nemusel rozhodovat sám, tak mě objednal raději na tu genetiku, ať si to tam ten doktor rozhodne sám… :jazyk:
Tak doufám, že bude vše v pohodě.

• načítám...
6.1.13 15:17

Aha, tak to pak jo. Tak hlavně ať ti dopadne dobře. Musím přiznat, že kdybych měla jít na amnio, tak bych se strašně bála :oops: na genetice jsem byla, když jsem čekala dceru, vyšli mi špatně trippl testy, ale nakonec jsem na amnio nemusela. Ta to jsem vážně strašpytel :) A jak ti zatím těhu probíhá?

• načítám...
419
6.1.13 16:49

Nejhorší je, že u dvojčat se musí píchát dvakrát, tak doufám, že trippl bude v pohodě a amnio nebude muset být…

Myslela jsem, že si těhotenství užiju líp. Doktorka mě nenechala chodit do práce, takže jsem doma na neschopence, mám z toho nicnedělání depky a nudím se.
Jsem strašně unavená a žaludek taky nic moc… :mrgreen:

Už aby bylo venku pěkně a člověk nemusel být pořád zavřený doma… :zed:

• načítám...
6.1.13 17:23

No, budu držet palce, aby ti tripply dopadly dobře :palec:
To mi povídej s tím počasím. Já jsem sice doma, jelikož jsem na rodičáku s mladšími dětmi, ale to jak jsme teď pořád doma, tak už je umění nějak je zabavit, aby se nenudili a nějak vybili energii :)
Ten žaludek ti nezávidím, ale musím říct, že jsem to nezažila. Mě se naštěstí jakékoliv nevolnosti vyhnuli :-)

• načítám...
547
7.1.13 10:30

Holky ahoj, musim říct že taky nemám žádné nevolnosti, nic. Jenom asi 14 dnů jsem měla želudek jako na vodě a potom to ustalo. Tak paráda.

Řešíte kočárek? Jakej budete kupovat?

• načítám...
419
7.1.13 10:44

@Krat My máme tu smůlu, že musíme mít jenom ten tandemový, protože ten kde sedí vedle sebe se nám nevleze do výtahu. :jazyk:
Ten co by se mi líbil je drahý jako čert… :twisted:

• načítám...
547
7.1.13 10:47

Aha, tak nám je to jedno, bydlíme v domě. A který se ti líbí? S manželem se půjdem kouknout v sobotu. Jak vypadají v reálu.

• načítám...
7.1.13 14:45

Ahoj holky, my po kočárku zatím jen koukáme, ale budeme pořizovat ten vedle sebe. Bydlíme v domě bez výtahu, takže nám je to jedno, jenom se nám ty tandemové moc nelíbí. V realu jsme se na pár kočárků podívat už byli, ale j nás ve městě není nic na výběr, vlastně ani nejak mezi obchodama pro děti, prakticky je tady jeden a mají tam jen kočárky pro jedno dítě :(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100