Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj těhulky v obdobném týdnu ![]()
ráda bych si vyměnila názory a pocity
jak to u vás teď je, jestli se těšíte nebo ne, kolik která přibrala a jestli už máte výbavičku ![]()
jinak já se těším hlavně na to až to budu mít za sebou
začínám být opravdu protivná, běžné věci mi začínají dělat problémy a jsem z toho na nervy… už se těším až se budu moc ohnout bez nadechnutí
jinak jsem zatím přibrala 7kg… ![]()
Ahoj, ja jsem ted zacala 33.TT. Citim se tak nejak vselijak
. Mala je zatim pricne, tak se trosku zacinam bat, aby se jeste stihla otocit. Jinak ja jsem pribrala uz 12kg, nijak se neprejidam, nejim moc sladkeho, ale vaha jde stejne nahoru. Uz se zacinam i trosku sidit, ale asi s tim stejne nic nenadelam a vysledek je, ze mam hlad
.
@Sarsur no tak to já jím pořád stejně ( nebo mi to aspoň tak příjde ) ![]()
jsou dny kdy mám šílenou chuť na ovoce a pak dny kdy mám chuť na sladké, ale myslím že to není žádný extrém, nezajídám maso čokoládou ![]()
nikdy jsem nebyla nejhubenější a strašně jsem se bálá toho že se budu přejídat a jíst samé pizzy a číny aj.. ale naštěstí mě nic až tak extrémně neláká, teda krom piva ( ale piju birella ) a to mám někdy takovou chuť že se musím i večer sebrat a jít do večerky
![]()
Ja jsem tedy dnes již 34tt pribrala jsem zatim 10kg a od 1.1. mame v loznici slozenou postýlku a pult a na balkone kocarek a uz se moc tesim tehotenstvi pedtim obe porod 36 tt tak snad vydrzim vic ![]()
@petulec Ja jsem mela pred otehotnenim 58kg na 174cm, takze asi si telo samo dozasobilo to co chybelo aniz bych to ja mohla nejak ovlivnit, ale to me ted netrapi, ja mam svedomi ciste, spis mi dela starosti ta pricna poloha
.
@diiitik tak to my tento víkend budem teprve dělat pokojíček - malovat, nový koberec, omítky atd… takže pro kolíbku pojedu příští týden a postýlku až tak za měsíc, uvidím jak prcek bude spinkat ( budu mít první takže vůbec nevím do čeho jdu )
jenom 36tt?? tyyyjo… no já bych to nejraději už měla za sebou, takže by mi to bodlo ![]()
jinak kočářek máme u našich a přebalovací pul u tety ( máme to všude možně, hlavně né doma
)
@Sarsur no tak to jsi byla hubená oproti mě
já měla před otěhotněním 86kg a 168cm… takže žádná atletka
tak proto jsem ráda, že jsem zatím přibrala „jen“ 7kg ![]()
jinak ta příčná poloha… jdu na kontrolu 10.1. tak uvidíme jak je na tom náš prcek, doufám, že se otočila ať nemusíme pomáhat ![]()
Zdravím těhulky..Budeme začínat 33tt a ja už se nemužu dočkat až bude mrne venku..Je mi cim dal hur.. Takove zvlastni bolesti a malicka se vrti snad non stop.. Už aby to bylo..
Už máme vše nachystáno…
Tak ja dnes dopřipravila tašku do porodnice takže už mám uplně vše hotové
@diiitik a co všechno sis nabalila?? taky přemýšlím že je načase, kdyby mě to nááááhodou chytlo dřív, příjde mi že malá už by chtěla ven…
Malej a velkej rucnik, zupan, kosile, vlozky do podprsenky, podprsenku, backory, kalhotky teple ponozky a kosmetiku krem, kartacek, pasta, hreben, gumicky do vlasu, mydlo a krem, plinky pro mrne a obleceni na cestu pro spunta jeste koupit vlozky a mam to z krku
a uz sejen těšit jo a ve ct pridámoklady oddaci list a prohlaseni o jmene nemáme jeste klcici jmeno
@diiitik no tak to my jsme byli už i na matrice a nahlásit jména, takže to máme z krku ![]()
@diiitik - co to je za novinka, prohlášení o jméně? Jsem teď úplně mimo ![]()